Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Treci printr-o perioadă în care simți că oricât de mult ai încerca să dai tot ce e mai bun, acest lucru nu e destul. Este foarte posibil ca lucrul în care depui atât de mult efort să nu fie destinat să continue. Poate este de fapt o lecție pentru tine, iar acest sfârșit îți va aduce ceva mai bun. Este ocazie bună să îți realiniezi valorile. Dacă ești singură, nu este un moment bun pentru planuri romantice. În schimb, dacă ești într-o relație, partenerul îți poate oferi mai mult confort în fața provocării tale. Bineînțeles, dacă relația voastră nu este subiectul situației descrise mai sus.

TAUR

Te afli într-o punct în care lucrurile pot decurge foarte bine sau foarte prost în plan romantic, iar această decizie nu este în mâinile tale. Este dependentă de un set de circumstanțe la care contribuie și persoană de care ești interesată (dacă ești singură) sau partenerul (dacă ești într-o relație). Vine o perioadă cu destule provocări și, mai ales în cuplu, trebuie să comunicați deschis pentru a putea să le faceți față cu brio. Dacă ați păstrat relația un secret până acum, aceasta va fi dezvăluită, iar reacțiile din jurul vostru mixte. Nu le lăsa să te afecteze.

GEMENI

Trecutul este lăsat în urmă și ceea ce s-a întâmplat nu mai are nicio importanță. Acum tu decizi traseul și îți creezi viitorul romantic pe care ți-l dorești. Oferă-ți un moment să-ți analizezi valorile și așteptările în relație și să te aliniezi spiritual cu dorințele spiritul tău. Observă de ce anume te-ai atașat din teamă și descoperă cauza acestui atașament. Pentru cei singuri, se anunță o săptămână promițătoare. În cuplu, certurile pe care le-ați avut au fost din motive copilărești. Încercați să comunicați mai bine și lăsați mândria exagerată deoparte.

RAC

Cum definești angajamentul pe termen lung? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să ți-o pui în această săptămână, dragă Rac. Așteptările tale și realitatea nu se potrivesc atât de bine, așa că va trebui să observi cu atenție care este problema și cum poți îmbunătăți situația. Atât Racii singuri, cât și cei aflați într-o relație, trebuie să-și amintească că nu trebuie să accepte jumătăți de măsura din partea nimănui și că merită o persoană care le iubește complet, fără rețineri și fără nicio urmă de îndoială.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

LEU

Treci printr-o neînțelegere cu o prezență masculină foarte puternică di viața ta. Ironia situației este că amândoi vă doriți să rezolvați această problemă, dar aveți stiluri de comunicare puțin diferite. Cel mai sfat ar fi să nu vă mai considerați membri ai unor echipe diferite aflate în competiție, ci că sunteți în aceeași echipă, iar adversarul vostru este rezolvarea acestei situații. În relație, o discuție amânată de ceva vreme vă va presa mai mult și nu veți avea pace din pricina ei. Dacă ești singură, încearcă să înțelegi modul în care gândește interesul tău romantic.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta arăți semne de oboseală emoțională. O situație romantică sau o prietenie îți consumă mult prea tare energiile. Este un moment bun să te distanțezi și să-ți oferi puțin timp de reflecție și liniște. Dacă persoana cu care flirtai nu este ceea ce credeai, este momentul să rupeți legătura. Dacă ești într-o relație, este foarte posibil ca starea unui prieten sau a unei amice să vă afecteze destul de mult și să căutați sprijin emoțional din partea partenerului. Închideți-vă telefonul și încercați să vă deconectați de problemele personale ale altora. Nu le poți rezolva pe toate, potrivit Garbo.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

BALANȚĂ

Se pare că destinul intervine în viața ta în această săptămână și te redirecționează pe drumul cel bun. Această intervenție divină îți va aduce mai multă claritate și îți va depăși așteptările romantice. Manifestările tale se vor împlini, fie că este vorba despre întâlnirea bărbatului ideal, fie că ne referim la o cerere în căsătorie, în cazul în care ești deja într-o relație. Important este să menții o atitudine pozitivă și să ai încredere în planificarea Universului. Răbdarea, bunătatea și compasiunea te vor duce departe pe plan romantic în următoarea perioadă.

SCORPION

Ai acumulat foarte multe supărări în ultima perioadă. Ai grijă la energia pe care o aduci din exterior în spațiul tău personal și intim. Sunt șanse ca anumite probleme din trecut să reintervină în parcursul relației tale, iar empatia va fi soluția pentru a trece cu brio peste acest set de obstacole. Dacă ești singură, în această perioadă este indicată să lași perfecționismul deoparte. Este un moment ideal să-ți reamintești că nu toți oamenii își exprimă iubirea în același mod, deși sentimentele pot fi la fel de puternice ca ale tale. Este important să descoperi care este limbajul iubirii lor.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Te înconjori de un nor de optimism care va atrage destul de multe priviri. Te vei bucura de mai multă atenție din partea bărbaților, iar atitudinea ta efervescentă va deveni contagioasă. Dacă ai găsit o persoană destul de interesantă și ai vrea să o cunoști mai bine, sfatul nostru este să faci tu primul pas. De asemenea, e important să-ți reamintești că nereușitele romantice din trecut nu-ți determină viitorul. În relație, e important să-ți deschizi inima și să-ți lași partenerul să-ți vadă mai bine sufletul. Relația a ajuns la punctul în care trebuie să lași garda puțin mai jos.

CAPRICORN

Pui prea multă presiune pe relațiile și interacțiunile tale romantice. Am putea spune chiar că le lași să fie pătate de așteptări nerealiste și că arăți mai multă empatie și bunătate în relațiile tale de prietenie. Este momentul să-ți lași prietenii să se descurce pe cont propriu o vreme, cât sortezi tu prin situațiile romantice și îți setezi câteva așteptări sănătoase. Dacă în schimb te afli într-o relație, este important să dedici mai mult timp partenerul tău în această săptămâna. Va simți nevoia din plin și s-ar putea să-ți reproșeze că faci din alte lucruri o prioritate.

Citeste si:
Mercur retrograd: Cum te va afecta în funcție de zodie
Mercur retrograd: Cum te va...

VĂRSĂTOR

Pentru tine în această perioadă va fi foarte ușor să te îndrăgostești. Ceea ce se va dovedi a fi o adevărată provocare, în schimb, va fi încercare de-a rămâne îndrăgostită și interesată de un partener destul de mult timp cât să începeți o relație serioasă. Tu decizi modul în care vrei să arate viitorul tău romantic și nimeni altcineva nu poate lua aceste decizii pentru tine. Dacă relația ta este pe o linie de plutire și vă simțiți în armonie, totul se datorează eforturilor comune pe care tu și partenerul le-ați depus. Dacă încă vă loviți de anumite obstacole, trebuie să depuneți mai mult efort sau să o luați pe drumuri diferite.

PEȘTI

De multe ori, schimbarea poate să ni se pară înfricoșătoare, iar în următoarea perioadă vei trece printr-o transformare serioasă. Viața ta romantică va lua o întorsătură bruscă, mai ales dacă ești singură. Vei cunoaște un om care te va cuceri chiar din primele secunde și care îți va arăta cum arată iubirea adevărată. Important este să nu te grăbești și să savurezi din plin fiecare moment. Arată-i adevărata ta personalitate. În relație, vei căuta motive pentru modul mai puțin plăcut în care decurg lucrurile. Trebuie să-ți reamintești că o relație este formată din doi parteneri și că ambii trebuie să depună un efort egal pentru a asigura succesul acesteia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2024 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.