Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Prima săptămâna a noului an îți aduce o energie proaspătă și ai ocazia să-l începi cu dreptul. Te simți chiar din primele zile mai ambițioasă și pusă pe fapte mari. Ai grijă să nu te grăbești în anumite decizii romantice din prea mult exces de zel. Ai timp pentru toate. Cu Mercur care abia și-a reluat mersul direct în zodia de foc a Săgetătorului, încearcă să mai eviți o săptămână câteva conversații. Dacă ești singură și ai dori ca situația ta să evolueze, nu pune presiune pe cealaltă persoană să-ți dea un răspuns. Lasă ca inițiativa să vină de la el.

TAUR

În prima săptămână din an pășești cu mai multă încredere în abordarea aspectelor relațiilor din viața ta – colegi de muncă, parteneri romantici sau prieteni. Discuțiile frivole și micile favoruri nu mai sunt destul și cauți mai multă profunzime în conexiunile tale. Această temă a unei conexiuni adevărate te va urmări pe tot parcursul anului 2024, în special dacă ești singură. De asemenea, vei deveni mult mia conectată cu instinctele tale, vei face loc discuțiilor intense și cu miez în cuplu. Vei putea descoperi și un nou nivel emoțional extrem de profund pe care nu l-ai explorat până acum.

GEMENI

În prima săptămâna din an, cu Mercur ieșit din retrograd, modul în care îți comunici ideile și opiniile revine la normal. Te poți exprima cu ușurință iarăși, iar o prioritate foarte mare acum va fi modul în care îi poți ajuta pe cei din jurul tău. Mintea ta va deveni foarte activă și vei avea parte de mai multă claritate. Vei putea aborda problemele care-ți apar în relații cu încredere și vei găsi soluții care să satisfacă nevoile ambelor părți implicate. Dacă ești singură, vei flirta neîncetat cu anumită persoană, iar spiritul tău de aventură se va trezi foarte rapid.

RAC

În prima săptămână din 2024, te concentrezi pe lucrurile care te fac fericită și care-ți aduc plăcere în viață. Dorești ca în acest an să ai parte de mai multe activități care-ți aduc bucurie și să-ți alini sufletul. Vei deveni puțin mai egoist, dar această nouă atitudine îți va prinde bine. În unele relații, vei impune anumite limite mai serioase și nu vei mai încerca să mulțumești pe toată lumea. Creativitatea, romantismul și curiozitatea vor fi și ele amplificate. Dacă ești singură, ești pregătită să acorzi o șansă unei persoane pe care nu ai luat-o în serios până acum. Rezultatele te vor surprinde.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

LEU

În prima săptămână din 2024, îți arunci un ochi către anul ce tocmai s-a încheiat sau chiar faci un rezumat al ultimilor câțiva ani. Îți numeri reușitele, analizezi tot progresul făcut, obstacolele care s-au transformat în lecții foarte importante și care te-au făcut cine ești cu adevărat. De asemenea, îți arunci ochii spre viitor și te concentrezi pe ambițiile tale în plan personal și profesional pentru acest an. Dacă ești singură, vei dori să aduci o schimbare majoră în viața ta și să te redefinești. În relație, tu și partenerul vă pregătiți pentru un pas extrem de important în relația voastră.

FECIOARĂ

Te vei simți mult mai motivată în această primă săptămâna și vei acorda mai multă atenție detaliilor subtile din jurul tău. Vei căuta noi adevăruri și nu te vei lăsa bătută până nu vei descoperi răspunsurile complete la întrebările care te macină. Dacă ești singură, este un moment oportun să începi să te uiți după un nou partener. Este bine să-ți reamintești că nu toți din jurul tău au motive ascunse pentru gesturile pe care le fac față de tine. În relație, ai parte de timp de calitate în doi și vă puteți face o listă de obiective comune pentru 2024, potrivit Garbo.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

BALANȚĂ

În prima săptămână a noului an, acum că ai scăpat de influențele lui Mercur Retrograd în casa a IV-a, cea a căminului, vei putea analiza cu ușurință lucrurile, amintirile sau persoanele de care ești mult prea atașată și vei porni un proces de eliberare față de cele care nu-ți sunt tocmai benefice. Te eliberezi de bagajul emoțional care îți provoacă durere. Este bine să accepți că relația ta se află într-o continuă schimbare și că nu poate deveni stagnată. Lasă-o să evolueze fără așteptări, căci te va surprinde într-un mod plăcut. Dacă ești singură, e un moment bun să lași garda jos și să te bucuri de momentele prezente.

SCORPION

În prima săptămâna din 2024, poți să ai parte de mai mult belșug sau de vești bune în plan financiar, odată cu trecerea lui Mercur înapoi în tranzit direct. De asemenea, vei deveni mult mai sincronizată cu instinctele tale naturale, iar dacă ești singură s-ar putea să atragi mai multe priviri decât ești obișnuită. Poți începe anul înconjurată de persoane noi care arată un interes sincer față de tine. În relație, un eveniment din această perioadă vă poate întări legătura emoțională și puteți să cunoașteți un nou nivel al profunzimii și intimității relației voastre.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Începi noul an cu foarte multă intensitate, așa că acordă-ți timp și de repaus. Vei simți nevoia să faci o sesiune serioasă de introspecție cu toate cele întâmplate în ultimele luni și să acționezi în conformitate. Vei căuta activ soluții să-ți faci un anumit vis să devină realitate cât mai curând posibil. Dacă te afli într-o relație, este timpul să vorbești deschis cu partenerul despre visul tău și să cauți sprijinul lui în mod activ. Până la urmă, unde-s doi puterea crește. Dacă ești singură, pașii pe care-i faci spre îndeplinirea acestui vis îți vor aduce în cale și persoana care îți este destinată.

CAPRICORN

Lista ta de contacte este ca o pânză de păianjen foarte întortocheată și bine dezvoltată. Perioada lui Mercur Retrograd chiar în zodia ta te-a afectat într-un mod intens și neașteptat. Acum este momentul să te refaci sau să încerci să rezolvi anumite neclarități care s-au întâmplat la final de decembrie. Mintea îți este mai limpede și poți să ai o abordare rațională. Dacă ești singură, ai putea reîncerca să mai ieși încă o dată cu o persoană care-ți bântuie gândurile de ceva vreme. În relație, vă bucurați de un început de an liniștit și de mai mult timp doar pentru voi doi.

Citeste si:
Mercur retrograd: Cum te va afecta în funcție de zodie
Mercur retrograd: Cum te va...

VĂRSĂTOR

În prima săptămână din an, îți vei dori mai multă putere. Mercur Retrograd te lasă hotărâtă să iei mai multe decizii în viața ta fără să asculți de persoanele din jurul tău care ar vrea să-ți pună piedeci. Romantic, acest lucru se poate manifesta prin începerea unei relații cu o persoană pe care prietenii sau familia ta nu prea o agreează. Dacă instinctul tău îți spune că este lucrul cel mai bun pentru tine, îl poți asculta cu încredere. De asemenea, s-ar putea să iei decizia surprinzătoare să pui relația pe pauză sau chiar să dorești să o apucați pe drumuri separate. Încearcă să transmiți mesajul cu tact.

PEȘTI

În prima săptămâna din an, încă te refaci după secretele pe care ți le-a dezvăluit Mercur Retrograd. Nu îți dai seama acum, dar în ultima lună ai trecut printr-o transformare majoră care îți va influența complet viața în 2024. Vei învăța să apreciezi mai mult frumusețea momentelor prezente și să lași deoparte trecutul. În relație, această schimbare va aduce o atitudine mult mai relaxată și vă veți putea dezvolta povestea de dragoste la adevăratul ei potențial. Dacă ești singură, noul mod de-a vedea lucrurile îți va aduce mai mulți pretendenți comparativ cu anul trecut.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Ianuarie 2024 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.