Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Este săptămâna perfectă să iei o pauză și te gândești la ce ambiții și obiective ai pentru anul viitor. Fă o listă și alege-ți prioritățile. Dacă ești singură, gândește-te la ce așteptări ai de la un partener și nu mai accepta jumătăți de măsură din partea nimănui. Este în regulă să aștepți persoana ideală pentru tine. De asemenea, este în regulă și dacă așteptările romantice ți s-au schimbat. A sosit momentul să le conștientizezi. În relație, e bine să vă faceți timp să vorbiți despre așteptările și dorințele pe care le aveți de la noul an.

TAUR

Dacă ești singură, tot acest sezon de sărbătoare te-a făcut să-ți dorești momente intime și relații confortabile, dar nu încerca să te grăbești într-o relație nouă doar de dragul acestor momente mici romantice. Nu este un moment bun să treci cu vederea persoanele și relațiile deja existente în viața ta. În relație, jumătatea săptămânii vă aduce oportunități de călătorie și petrecere a timpului în afara localității de domiciliu. De asemenea, veți putea conecta informații care au trecut pe lângă voi în ultimele săptămâni și să descoperiți noi revelații. Este foarte posibil să aflați un secret de la prietenii voștri comuni sau să vă bucurați de o veste neașteptată din partea lor.

GEMENI

Săptămâna aceasta e o săptămână în care te refaci energetic. Ultimele săptămâni au fost pline cu proiecte și colaborări diverse și nu ai reușit să-ți oferi timpul necesar pentru repaus. Este un moment bun să-ți oferi câteva zile de relaxare. Există șanse mari pentru o excursie spontană în doi sau chiar cu un grup mai mare de prieteni. Voia bună își face apariția pe orizont și reușiți să scădeți nivelul de stres acumulat. Dacă ești singură, această ocazie s-ar putea să-ți aducă șansa unei întâlniri romantice. Cei aflați în relație, vor încerca să fure câteva momente romantice în doi, departe de grup.

RAC

Comunicarea este foarte importantă pentru tine în această săptămână. Vei simți nevoia să dai mai multe mesaje și să ai multe discuții în care le spui oamenilor într-un mod sincer cum te simți de fapt. Dorești să intri în 2024 cu o nouă energie și să lași tot bagajul emoțional în spate. Dacă ești singură, aceasta confesiune a sentimentelor îți poate aduce un nou început romantic. În relație, s-ar putea ca această dorință a ta să aducă schimbări majore în dinamica voastră, dar și câteva îmbunătățiri neașteptate. Cel mai important aspect va fi păstrarea calmului și poate chiar puțină obiectivitate.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

Ești pregătită pentru o schimbare majoră și îți canalizezi energia pentru a pune la punct un plan serios pentru noul an. Este bine să nu ignori această nevoie de schimbare și să încerci să o facilitezi pe cât de mult posibil, indiferent de cât de mici ar fi pașii pe care îi iei în această direcție. Dacă ești singură, poți folosi această săptămână pentru momente de odihnă și reflecție. Este momentul să te recalibrezi și să cauți echilibru. În relație, această săptămâna va trece fără prea multe momente intense, vor fi foarte multe momente de relaxare și timp petrecut în familie, ceea ce vă va încărca amândurora bateriile pentru ianuarie.

FECIOARĂ

Creativitatea ta atinge noi culmi în această săptămână, totuși nu încerca să te grăbești și să strecori aceste idei între Crăciun și Anul Nou. Graba poate influența negativ rezultatele. Cel mai bine este să-ți faci un plan sau o schiță și să te ocupi de noile tale idei în noul an. Dacă ești singură, s-ar putea să simți nevoia unor conexiuni mai profunde și să-ți setezi ca obiectiv alungarea superficialității din jurul tău. Acestea vor implica și o deschidere mai mare a sufletului tău în fața celorlalți. În relație, este foarte posibil ca petrecerea de Revelion să vă aducă revelația că unele prietenii vă încarcă în mod negativ și nu mai simțiți bucuria în activitățile cu grupul, potrivit Garbo.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

BALANȚĂ

Simți nevoia să-ți întărești bazele emoționale. S-au întâmplat destul de multe în ultimul timp și te simți destul de copleșită, dar dorești să navighezi aceste valuri învolburate cu ușurință. Este un moment bun să realizezi care sunt punctele tale forte, să construiești în jurul lor și să-ți recapeți stima de sine. Dacă ești singură, te vei concentra mult și pe dinamica relațiilor cu familia și prietenii apropiați. Vei putea descoperi lucruri noi despre tine. În relație, vă veți gândi la viitor, la cine sunteți separat, dar și împreună și la ceea ce lăsați în jurul vostru. Vă puteți gândi și să începeți un nou proiect împreună în 2024.

SCORPION

Este foarte posibil să fi avut o starea puțin mai negativă în ultima vreme și să-ți dorești o schimbare. Dacă ești singură, este momentul ca viața ta să capete încet noi nuanțe de roz. Ești conștientă că „devii ceea ce crezi” și dorești să te aliniezi cu cea mai bună versiune a ta pentru a întâmpina noul an într-o notă potrivită. În relație, îți vei exprima nevoile mai tare și te vei aștepta ca și partenerul tău să fie dispus să facă anumite sacrificii. Simți că în ultimul timp ai lăsat să treacă mai multe lucruri cu vederea și dorești o restabilire a echilibrului.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta este una destul de intensă pentru tine. S-ar putea ca rudele să-ți fi arătat o reacție destul de critică și negativă în ceea ce privește alegerile tale în viață. Încearcă să nu te lași influențată de părerile altora și amintește-ți că nu trebuie să mulțumești pe nimeni altcineva în afară de tine. Dacă ești singură, în noul an vei porni în misiunea de-a găsi un suflet la fel de aventurier ca tine. Dacă ești într-o relație, partenerul te va putea ajuta în vindecarea rănilor cauzate de încercarea ta de a le face pe plac tuturor și îți poate reaminti cu ușurință de adevărata ta valoare.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta te vei concentra să fii cea mai bună versiune a ta, atât în interior, cât și pe exterior, Niciun fir de păr nu va fi nearanjat și niciun cuvânt sau acțiune nu va fi făcută impulsiv. Vei dori să impresionezi anumite persoane cu care intri în contact și să le lași cea mai bună impresie. Dacă ești singură, îți vei concentra atenția și pe cercul de prieteni apropiați. Vei descoperi că unele persoane nu au acționat cu cele mai bune intenții. În ceea ce privește relația ta, este foarte posibil să o analizezi în detaliu și să-ți dorești anumite schimbări majore (unii nativi ai zodiei Capricorn chiar vor decide să-i pună capăt). Intuiția îți va fi cel mai bun ghid în luarea unei decizii.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

VĂRSĂTOR

Te bucuri de câteva momente liniștite acasă alături de familie, dar simți că nici acestea nu-ți sunt uneori de ajuns. Este foarte posibil ca tot acest timp liber de sărbători să te îndrepte spre momente de introspecție și reflecție. Dacă ești singură, este foarte posibil ca Universul să-ți aducă în cale noi oameni care vor juca un rol major în viața ta în anul 2024. De aceea, e bine să nu începi nicio interacțiune cu stângul. În relație, veți aprecia mai mult oamenii care au fost acolo pentru voi și v-au arătat sprijin pe parcursul anului ce tocmai se încheie. Veți descoperi că alții nu au avut cele mai bune intenții cât au stat în preajma voastră.

PEȘTI

Te simți ca și cum în ultima lună ai bătut pasul pe loc. Încearcă să nu mai fii așa dură cu tine și arată-ți mai multă blândețe. Intuiția ta va fi amplificată în această săptămână și s-ar putea să fii nevoită să-ți protejezi mai bine perimetrul personal împotriva energiilor negative. Dacă ești singură, fă-ți timp și trece pe o listă toate întrebările la care nu ai un răspuns, iluziile și alte momente de îndoială din ultimul an. Puțină reflecție îți va aduce mai multă claritate. În relație, este un timp avantajos pentru a face următorul pas sau pentru a pune în aplicare un plan la care vă toți gândeați.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Decembrie 2023 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.