Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Vindecarea e o temă foarte importantă pentru tine în acest final de an. Aceste câteva săptămâni care ți-au rămas până la Anul Nou se vor concentra pe introspecție și pe observarea progresului pe care l-ai făcut în 2023. Dacă ești încă singură, vei trece în revistă tot ce ai învățat despre tine în acest an și cum ți s-au schimbat așteptările în ceea ce privește partenerul ideal pentru tine. În relație, vei rememora momentele bune și obstacolele peste care ați trecut, care v-au solidificat relația. De asemenea, vă aruncați un ochi peste planurile în doi pentru 2024.

TAUR

Săptămâna aceasta îți pui dorințele pe primul plan și reușești să dai lista de dorințe și cunoscuților pentru puțină inspirație pentru cadourile de Crăciun. În general, ești destul de ocupată să pui notele finale asupra unor proiecte personale și te simți presată de timp. Dacă ești singură, nu te vei concentra prea mult pe viața romantică și îți vei propune să-i acorzi mai multă atenție începând cu luna ianuarie. În relație, te concentrezi pe planurile de Sărbători, vizitele la rude și alte detalii asemănătoare. Aceasta preocupare se va intensifica săptămâna viitoare. De asemenea, s-ar putea să apară câteva schimbări în planurile de Revelion.

GEMENI

Te vei simți mai curajoasă și este un moment bun să o lași mai moale cu responsabilitățile și cu atitudinea precaută. Este un moment foarte bun să-ți asumi câteva riscuri în viața personală. Dacă ești singură, te poți concentra pe romantism și pe luarea unor riscuri în iubire. Fă primul pas sau comunică-ți interesul în mod deschis. Dacă ești într-o relație, este o săptămână bună să vă bucurați de activități inedite în doi. Cuplul vostru este învăluit într-o doză mai mare de curiozitate și explorare de care trebuie să profitați la maxim. Este o ocazie foarte bună să descoperiți noi detalii unul despre altul.

RAC

Te simți mai puternică în această săptămână. Luna Nouă te va afecta profund, e un moment foarte bun să-ți setezi noile intenții și așteptări pentru anul următor. Dacă ești singură, această faza lunară poate să-ți pună în mișcare o nouă poveste de dragoste într-un mod neașteptat și este bine să fii deschisă către nou. Unii nativi ai zodiei rac s-ar putea să considere acest moment inoportun. În relație, îți setezi obiectivele pentru anul următor, când te aștepți să duceți relația la un alt nivel (poate o logodnă, planificați nunta sau vă gândiți că este momentul pentru un nou membru în familie).

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

LEU

Ești cu un ochi spre trecut și cu unul spre viitor, iar cel mai bine ar fi să te concentrezi doar pe momentul prezent, pe ceea ce stă în mâinile tale să schimbi. Nu te mai îngrijora de lucruri pe care nu le poți influența direct. Tot ceea ce faci este să-ți cauzezi doar un stres în plus. În relație, încearcă să nu-ți mai faci o mie de scenarii posibile și ai încredere că veți putea depăși orice obstacol în momentul în care acesta va apărea la orizont și nu mai devreme. Dacă ești singură, te preocupi prea tare despre opinia pe care o au ceilalți despre tine. Gândește-te mai mult la ce impresie ți-au lăsat ei!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta simți o încărcătura mai grea asupra proceselor tale mentale și psihologice. Emoțiile tale devin mai puternice și în general vei fi puțin mai vulnerabilă și sensibilă. S-ar putea să pierzi puțin controlul asupra lumii tale interioare. În dragoste, indiferent dacă ești singură sau într-o relație, ar fi cel mai bine să nu iei decizii pripite sau impulsive. Este mai bine să le amâni până când capeți mai multă claritate în gânduri. Încearcă să nu lași cuvintele rele să-ți intre sub piele și nu lăsa garda jos în fața obstacolelor sau situațiilor neprevăzute. Se vor rezolva mai ușor decât ai crede, potrivit Garbo.

Citeste si:
Marele Horoscop Chinezesc 2024: Ce ne aduce Anul Dragonului de Lemn
Marele Horoscop Chinezesc...

BALANȚĂ

Deși, Luna Noua în Săgetător este despre aventurarea în necunoscut și explorarea unor noi intenții sau sentimente, vei prefera mai degrabă să te scalzi în ape destul de familiare. Conexiunile cu trecutul s-ar putea să-și facă apariția, iar întâlnirile cu vechi iubiți nu sunt excluse în această perioadă. La fel, alte persoane din trecut s-ar putea să te contacteze. Dacă ai fost rănită de aceștia, e un moment bun să închizi acele răni definitiv. În relație, apariția acestor persoane din trecut poate crea anumite tensiuni în cuplu. Unele aspecte ale relațiilor trecute vor ieși la iveală și s-ar putea să devină un subiect destul de aprins de discuție.

SCORPION

Săptămâna aceasta vei simți că nu te poți odihni cum trebuie. Gândurile și fricile îți vor da târcoale. Vei fi mult mai anxioasă și te vei concentra mai greu pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit. S-ar putea să uiți de anumite lucruri, programări sau întâlniri. În relație, starea ta spirituală îți va agita partenerul, care va încerca să facă tot ce poate să te aducă înapoi pe o linie de plutire. Pentru Scorpionii care nu au un partener, aceasta perioadă va fi înconjurată de un nor gros de singurătate. Totuși e important să vă gestionați bine aceste sentimente și să nu faceți alegeri pripite doar ca să umpleți un gol.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

În această săptămână ești predispusă să-i suspectezi pe cei din jurul tău că ți-ar ascunde ceva, indiferent de categoria socială din care fac parte: partener, prieteni, familie sau colegi de muncă. Simți că există lucruri care încă nu ți s-au spus. Dacă ești singură, simți că persoana care ți-a atras atenția pe plan romantic a uitat să menționeze un detaliu foarte important din viața lor. Intuiția ta s-ar putea să aibă dreptate. În relație, dacă simți că partenerul îți ascunde ceva, nu îl acuza pe nedrept fără să ai dovezi care să-ți întărească perspectiva. La mijloc, poate fi doar o neînțelegere.

CAPRICORN

Ai grijă ce spui și când spui. Nu vorbi mai mult decât este cazul și ai grijă să nu împărtășești prea multe detalii personale necunoscuților. Vei avea tendința să vorbești despre responsabilități, așteptări, secrete și dorințe fără filtru. Dacă ești în stadiul incipient al unei povești de iubire, acest lucru te poate ajuta să va cunoașteți mai bine unul pe celălalt. În schimb, în relație, dacă pregăteai o surpriza partenerului sau țineai ceva secret de aceasta, află că te vei da de gol sau el va descoperi planurile tale. De asemenea și o situație inversă se poate întâmpla destul de ușor, în care tu descoperi o surpriză a lui.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

VĂRSĂTOR

În această săptămână, confortul și tot ce ține de lucrurile care te fac să te simți bine sunt în centrul atenției. Dacă ai avut o perioadă mai proastă, totul înceapă să se schimbe către o situație mai bună, totuși va mai dura puțin până să vezi efectele. Oboseala acumulată de-a lungul anului te-a prins din urmă. Pe plan romantic, nu vei fi foarte interesată și nici nu vei avea energia necesară pentru a începe o relație nouă până la final de an. În relație, așteptați perioada sărbătorilor să petreceți timp în liniște acasă împreună cu partenerul. Planurile de Sărbători se axează pe liniște și odihnă.

PEȘTI

Intuiția ta trece printr-o perioadă în care este supraîncărcată. Anumite așteptări, visuri sau lucruri zise în glumă s-ar putea să devină realitate și să îți dea lumea peste cap. Ai grijă la ce cuvinte eliberezi în jurul tău. Pe plan romantic, dacă ți-ai făcut din întâmplare o listă de calități a partenerului ideal, Universul ți-l va scoate în cale. Și dacă nu ai o asemenea listă, ar fi bine să o scrii ca să-l întâlnești în 2024. În relație, întâmpini câteva dificultăți în legătură cu cadourile de Crăciun pentru iubit și familia acestuia. Data viitoare va trebui să le gândești din timp.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2023 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.