Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Săptămâna aceasta ar fi bine să acorzi o atenție deosebită lucrurilor care până acum au stat în umbră. Aruncă o lumină asupra tuturor secretelor sau sentimentelor pe care le-ai ascuns într-un colț retras în interiorul tău. Dacă ești singură și în ultima vreme ai dezvoltat o atracție pentru cineva, cel mai bine ar fi să vorbești despre acest lucru. Dacă nu te simți pregătită să faci o confesiune acestui bărbat, poți măcar cere sfatul unei prietene. În relație, anumite adevăruri vor ieși la iveală. S-ar putea să nu fie tocmai plăcute și să vă dezechilibreze dinamica de cuplu.

TAUR

Fiecare gând și fiecare sentiment va trece printr-o inspecție aprigă în această săptămână. Ai tot amânat acest lucru, dar energia începe să devină de nesuportat. Tot ce-ai trecut până acum cu vederea te va lovi în forță. Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca partenerul tău să-ți năruie un vis, chiar fără să-și dea seama. S-ar putea să descoperi că aveți planuri de viitor total diferite. Dacă ești singură, nu e o săptămână bună să intri într-o nouă relație. Acordă-ți timp să-l cunoști mai bine. S-ar putea ca unele detalii să te surprindă.

GEMENI

Întrebarea: „Ce mă motivează cu adevărat?” te va bântui săptămână aceasta în spatele minții și nu te vei sfii din a începe să cauți răspunsul. Vei avea parte de conversații provocatoare, vei răsuci fiecare gând și vei săpa pe internet. Va trebui să ai grijă să-ți stabilești anumite limite persoanele. În relație, partenerul te va susține în cazul unei schimbări majore de job sau ocupație, deși va avea câteva reticențe dacă această schimbare îl va scoate pe el din zona de confort. Dacă ești singură, săptămâna aceasta nu-ți vei concentra energia prea mult pe romantism.

RAC

Săptămâna aceasta te vei simți binecuvântată de prezența muzelor, iar energia ta creativa va atinge cote maxime. Vei deveni mai îndrăzneață și vei aborda problemele din noi perspective. Dacă ești singură, este o săptămână bună să faci primul pas și să inițiezi conversații cu bărbații care-ți atrag atenția. Vei avea parte de rezultate pozitive. În relație, vei experimenta mai mult și vei dori să reaprinzi scânteia. Vei încerca să creezi o atmosferă cu adevărat sexy. Partenerul tău va fi cu siguranță surprins, dar va aprecia din plin noua ta inițiativă. Aceasta schimbare de dinamică vă va oferi ocazia să descoperiți mai multe despre relația voastră.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

S-ar putea să te simți puțin mai nostalgică în această săptămână. Vei analiza faptele trecutului și vei depăna amintiri. Vei căuta piesele care lipsesc din anumite fire narative ale întâmplaților trecute și vei căuta explicațiile necesare pentru a închide aceste capitole. Dacă ești singură, acest drum spre trecut s-ar putea să-ți dezvăluie detalii despre preferințele tale romantice de care nu erai conștientă. Acest lucru te va ajuta enorm în găsirea bărbatului ideal și în evitarea repetării unor greșeli din trecut. În cuplu vă veți aminti cum erați prima dată când v-ați cunoscut și ce anume v-a atras unul către altul.

FECIOARĂ

În această săptămână, prietenele tale nu te vor lăsa să te odihnești. Întâlnirile și conversațiile cu ele vor aduce noi bârfe în prim-plan și s-ar putea chiar să-ți dezvăluie niște secrete care te interesează în mod special. Dacă ești singură, s-ar putea să descoperi noi detalii picante despre bărbatul care te interesa. Se pare că Făt-Frumos nu are o istorie romantică prea liniștită. În schimb, dacă te afli într-o relație, una dintre prietenele tale te va ruga să-i faci cunoștință cu un amic sau chiar cu fratele partenerului tău. Ai grijă cum planifici această dublă întâlnire, potrivit Garbo.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

BALANȚĂ

Îți vei acorda mai mult timp ție în această săptămână și îți vei concentra atenția pe evaluare propriei tale valori. S-ar putea să-ți faci planuri să-i elimini din viața ta pe cei care nu știu să te aprecieze cu adevărat, fie că vorbim de prieteni, fie că vorbim de interese romantice. În mod natural, această nouă atitudine va avea repercusiuni asupra vieții tale amoroase. Dacă ești într-o o relație, îți vei analiza sentimentele și modul în care partenerul te face să te simți constant. Dacă balanța înclină prea mult spre lucruri negative, îți vei aduna curajul să pui capăt acestei povești.

SCORPION

Cuvântul-cheie al acestei perioade este regenerarea. Lumina Universului strălucește puternic pe tine, iar această energie vitală te poate ajuta să-ți dai un restart și să arăți lumii întregi din ce ești făcută. Această nouă energie te va pune pe radarul romantic al mai multor bărbați care până acum nu te-au abordat, deși au avut mai multe ocazii. Chiar dacă ești într-o relație, s-ar putea să te confrunți cu un tip mult prea insistent, iar o abordare plină de tact va fi necesară. Partenerul va fi puțin gelos din pricina atenției pe care o capeți.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta îți vei dori cu ardoare o pauză și o mică evadare din rutina zilnică. Vei dori să petreci timp cu tine și să-ți acorzi mai multă atenție. Subconștientul tău îți va scoate la iveală noi secrete. Te vei gândi să faci o excursie solo. Dacă ești singură, nu vei acordă prea multă atenție vieții romantice. Vei simți că trebuie să-ți acorzi mai multă atenție ție. În relație, vei sugera să vă ocupați weeekendul cu activități individuale și să vă oferiți timp de reflecție. Consideri că nu ați mai petrecut de ceva vreme timp departe unul de celălalt și acum o pauză ar fi bine venită.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta vei petrece timp cu oamenii cu care împărtășești același set de valori și interese. Poți participa la evenimente de muncă, conferințe sau ateliere unde schimbul de idei te va face să te simți inspirată și te va ajuta să te dezvolți mai mult până la finalul anului. Dacă ești singură, este foarte posibil să atragi privirea unui bărbat din aceste locuri, pe care-l vei impresiona cu personalitatea și ambiția ta. În relație, partenerul s-ar putea să-ți reproșeze că se simte neglijat în contextul dezvoltării intereselor tale profesionale.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

VĂRSĂTOR

Te vei concentra foarte mult să-ți înțelegi destinul și să-ți găsești o misiune sacră. Vei dori să faci un impact substanțial în viața altor oameni. Săptămâna aceasta te vei concentra pe autenticitate și pe valorile care contează ci adevărat. În viața romantică, dacă ești singură, vei atrasă de un tip de bărbat care nu se încadrează în alegerile tale obișnuite, dar care-ți poate oferi exact ceea ce ai nevoie. În relație, vei analiza situația să vezi dacă mai sunteți la fel de compatibili pe cât credeai la început. Vei încerca să accepți diferențele dintre voi doi.

PEȘTI

Vei ajunge să străbați drumuri extreme în misiunea ta pentru cunoaștere în această săptămână. Un anumit subiect îți preocupă mintea și nu te vei lăsa până nu vie dezgropa întregul adevăr și nu vei strânge o doză satisfăcătoare de informații. Dacă ești singură, această perioadă nu este foarte bună pentru a începe o nouă relație deoarece atenția ta va fi captată de alte lucruri. În relație, încearcă să nu neglijezi nevoile partenerului prea tare. Dinamica și armonia din cuplu pot suferi foarte ușor schimbări, mai ales dacă partenerul tău a trecut printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2023 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.