Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Săptămâna aceasta vei simți că anumite lucruri pe care le aveai în plan se întâmplă mai recent decât ai anticipat. Această situația va avea reacții diferite în funcție de așteptarea personală a fiecăruia. Pentru cei care se află într-o relație, s-ar putea să li se pară că relația avansează prea curând și într-un ritm prea alert. Vor simți că pierd controlul și vor avea nevoie de puțină reflecție asupra întregului subiect. Cei singuri s-ar putea să se trezească într-o nouă relație înainte să-și dea seama de ce se întâmplă exact. Totuși, romantismul atinge cote maxime.

TAUR

Dacă în ultima perioadă te-ai simțit energizată și ai avut un program încărcat, astrele îți recomandă să-ți rezervi această săptămână pentru introspecție. Discuțiile de tip 1 la 1 vor deveni foarte importante și este posibil chiar să afli și niște detalii destul de picante despre viața unor oameni din jurul tău. Dacă ești singură, îți vei confrunta interesul romantic într-o asemenea discuție pentru a afla dacă amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă. Dacă ești parte deja dintr-un cuplu, partenerul va dori să remediați niște probleme mai vechi și să vedeți exact ce nu a funcționat la momentul respectiv.

GEMENI

Este o perioadă bună în care să arunci un ochi pe rutina ta zilnică, atât la muncă, cât și acasă. Vei trece printr-o perioadă în care vei redefini cuvântul „prioritate” și nu vei mai face lucrurile care-ți ocupă timpul degeaba. Dacă ești singură, vei avea parte de o revelație în ceea ce privește preferințele și așteptările pe care le ai de un viitor partener. În relație, o schimbare de rutină sau poate chiar program la muncă, vă va afecta puțin dinamica. Veți reuși să jonglați totuși foarte bine cu aceste schimbări și să vă reintrați în ritm repede.

RAC

În următoarea săptămână, îți cauți surse noi de inspirație pentru a hrăni energia creativă. Jurnalul tău se va umple de foarte multe idei inedite. Vei căuta lucrurile mici care te bucură zilnic și vei dori să te simți din ce în ce mai bine. În relație, puterea soarelui în Scorpion îți va aduce mai multă pasiune și romantism. Tu și partenerul nu veți putea fi ținuți departe unul de celălalt. Dacă ești singură, te vei simți mai senzuală și mai atrăgătoare. S-ar putea chiar să faci tu primul pas față de un bărbat pe care ai pus ochii de ceva vreme.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

LEU

Te concentrezi pe a aduce stabilitate rădăcinilor tale. Săptămâna aceasta te vei gândi mai mult la cum îți poți îmbunătăți situația căminului sau ceea ce poți face pentru a te simți mult mai în siguranță sau cu picioarele pe pământ. În relație, este bine să-ți amintești că partenerul nu poate juca întotdeauna rolul unei ancore personale. Dacă ești singură, aceeași regulă se aplică. Un partener ți-ar aduce mai multă stabilitate, dar cel mai bine este să te bazezi mai întâi pe forțele tale proprii. Nu te poți aștepta ca altcineva să-ți rezolve toate problemele, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Alegi să te concentrezi pe modul în care-ți comunici nevoile cu ceilalți în această săptămână. Vei încerca să ai mai multe discuții serioase și să spui exact ceea ce te deranjează în modul în care ceilalți te tratează. Astrele te încurajează să dai voce gândurilor tale, păstrând o atmosferă diplomată. În relație, vei avea mai multe discuții cu privire la un subiect important ca să te asiguri amândoi priviți lucrurile la fel. Vei încerca să eviți surprizele neplăcute din viitor. Dacă ești singură, modul tău direct de comunicare s-ar putea să-i surprindă pe bărbații din jurul tău. Totuși, nu putem ocoli mereu anumite subiecte, nu?

Citeste si:
Marele Horoscop Chinezesc 2024: Ce ne aduce Anul Dragonului de Lemn
Marele Horoscop Chinezesc...

BALANȚĂ

Te concentrezi foarte mult pe finanțe în această săptămână și chiar vei încerca să-ți distribui mai bine bugetul. Plănuiești să economisești ceva bani pentru un plan de viitor, de aceea și comportamentul tău se va schimba. Vei reduce cheltuielile și vei ieși mai puțin. În relație, vei căuta moduri în care puteți economisi mai mulți bani fără a sacrifica neapărat confortul sau obiceiurile cu care v-ați obișnuit. Poate veți începe să mâncați mai mult acasă. Dacă ești singură, vei căuta un bărbat ambițios și întreprinzător care-ți poate asigura siguranță financiară și un anumit nivel de confort în viitor.

SCORPION

Lumea ta personală este în centrul atenției la început de Noiembrie. După ce ai trecut de obstacolele emoționale și momentele de introspecție, acum te vei concentra pe obiectivele și dorințele tale. Te vei reconecta cu instinctul tău. Dacă ești singură, te vei îndrepta spre partenerul pe care și-l dorește inima ta și nu vei asculta de opiniile familiei sau prietenilor. În relație, te gândești să abandonezi planurile pentru o nuntă cu fast și să vă căsătoriți în secret. Doar tu, logodnicul și martorii. Vestea chiar va șoca familia, dar îți va aduce mai multă liniște sufletească.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Îți inspectezi viața privată în aceasta săptămână. După ce ți ai petrecut timpul creând oportunități în cercul social și acordând mai multă atenție prietenilor, a venit momentul să te reconcentrezi pe motivația, obiectivele și planurile tale personale. Pentru cei singuri, aceste planuri vor include așteptările pe care le au de la un viitor partener și modul în care ar decurge relația perfectă. Cei care se află deja în relație vor căuta să-și alinieze mai mult planurile cu cele ale partenerului. Se vor gândi serios la un viitor comun și la modurile în care îl pot aduce mai aproape de prezent.

CAPRICORN

La început de noiembrie, te vei concentra pe evenimentele sociale. Vei căuta să acorzi mai multă atenție prieteniilor și cercului social. Vei dori să aprofundezi anumite conexiuni pe care simți că poate le-ai neglijat din pricina muncii. În relație, tu și partenerul tău veți participa la o serie de petreceri și vă veți simți foarte bine înconjurați de oamenii dragi. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți întâlnești alesul la o petrecere organizată de cineva apropiat ție sau la un eveniment de la muncă. Ține-ți ochii și inima deschise!

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

VĂRSĂTOR

Viața ta profesională va trece prin câteva schimbări în această lună. Vei căuta să-ți faci visul vocațional să devină realitate, chiar dacă progresul va fi reprezentat de pași mici. Te vei gândi chiar să începi un nou voluntariat. Dacă ești singură, dragostea nu va reprezenta un interes major pentru tine in următoarele săptămâni. Consideri că este timpul să-ți dedici atenție dezvoltării tale profesionale. În relație, munca va aduce o mică distanță între voi doi, ceea ce pentru mulți va fi foarte necesară. Timpul petrecut departe de partener vă face să vă vedeți relația mai bine.

PEȘTI

Vei căuta să te conectezi mai mult cu spiritualitatea sau să cauți noi subiecte de învățare. Curiozitatea ta va atinge un nivel foarte înalt. Dacă ești singură, abțină-te din a săpa pe conturile sociale ale persoanelor cu care filtrezi. Nu dezgropa vechi postări și nu căuta poze cu fostele. În relație, veți căuta moduri în care să vă extindeți perspectiva asupra lumii. Pentru mulți, acest lucru va include o vacanță în străinătate sau cel puțin vizitarea unui restaurant cu profil gastronomic neobișnuit. Fă o prioritate din itinerariile și oportunitățile care-ți pot lărgi orizonturile!


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2023 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.