Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În săptămâna ce urmează, te sfătuim să fii tenace. O minte ascuțită și o atenție sporită vor fi aliatele tale. Observă, plănuiește și acționează. Aceasta ar trebui să fie mantra ta. Dacă ești singură, acordă-ți timp și spațiu să analizezi exact ce funcționează și ce nu pentru tine în domeniul romantic. Fii conștientă de așteptările pe care le ai și descoperă noi moduri prin care să-ți crești puterea de seducție. În relație, fă un pas în spate și observă-ți partenerul. Vei observa multe lucruri nespuse, îi vei înțelege punctul de vedere și vei descoperi noi moduri în care să poți satisface nevoile și așteptările lui.

TAUR

Vei conștientiza, în sfârșit, ce nevoi ai în ceea ce privește munca și starea ta de bine. Vei simți un raport de inegalitate și vei căuta să îl balansezi. Vei căuta un drum spre armonie și te vei refugia în relația ta pentru a contrabalansa haosul de la locul de muncă. Te vei gândi serios la o schimbare profesională și partenerul va juca rolul sfătuitorului tău. Este important să-ți asculți sin instinctul. Dacă ești singură, vei folosi întâlnirile romantice și bărbații din viața ta ca o evadare. Vei încerca să-ți abați atenția de la probleme. Totuși, nu pot fi ignorate la nesfârșit.

GEMENI

În prima săptămâna a zodiei Scorpion, concentrarea ta va fi pe plăcere și vei căuta să aduci puțin mai multă distracție în viața ta de zi cu zi. Dacă ești singură, nu vei mai refuza invitațiile la întâlniri și chiar vei avea primele întâlniri cu o serie de bărbați extrem de interesanți. Vei căuta doar ocupații sau persoane care chiar îți stârnesc interesul și nu vei lăsa loc de plictiseală. În relație, vei deveni mai persuasivă și îți vei vocifera puternic opinia. Punctul tău de vedere va schimba puțin dinamica cuplului. Puțin tact este recomandat în discuțiile cu partenerul.

RAC

În următoarea săptămână, intuiția ta va fi mult mai sensibilă. De aceea vei simți nevoia să te distanțezi de anumiți oameni. Energiile lor se vor fluctua prea tare și-ți vor dezechilibra compasul interior. În relație, te vei concentra pe ordine și curățenia în cămin. Vei arunca lucrurile stricate pe care partenerul încă le ține, veți dona hainele pe care nu le mai îmbrăcați și veți face loc de schimbare. Dacă ești singură, te vei despărți, în sfârșit, de cadourile de la fostul tău partener. Le vei ascunde într-un colț de dulap. Ești pregătită să te eliberezi de amintiri și să-ți deschizi sufletului unei noi persoane.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

Săptămâna aceasta, cea mai mare provocare a ta va fi să încerci să minimizezi toți factorii de stres. Își vei schimba părerea în ceea ce privește importanța anumitor lucruri, iar prioritățile tale se vor schimba. În relație, vei dori ca partenerul să preia mai multe responsabilități, ca să diminuezi presiunea sub care te afli. Va trebui să comunici acest lucru în mod deschis cu el. Dacă ești singură, va trebui să te asiguri că ai legat ultimele detalii ale proiectelor personale și profesionale înainte să reintri în domeniul dragostei. Abia când te vei asigura că totul decurge conform planului, îți vei permite să te uiți după un nou interes romantic, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

În această săptămână, vei privi în retrospectivă tot progresul făcut. Vei analiza moduri în care poți să îmbucățești anumite aspecte ale vieții tale și vei descoperi că în anumite instanțe ai fi putut acționa mai bine. Vei îmbunătăți tot ce este de îmbunătățit. În același timp, va trebui să înveți să accepți unele lucruri exact așa cum sunt. Mai ales, în ceea ce privește relația ta. Vei învăța importanța compromisului. Dacă ești singură, vei afla că uneori trebuie să accepți și imperfecțiunile omului de care ești interesată. Nimeni nu este perfect și va trebui să-ți reactualizezi standardele mai aproape de realitate.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

BALANȚĂ

Îți analizezi preferințele, dragă Balanță. Vei putea spune cu mai multă exactitate care sunt lucrurile tale preferate și care sunt lucrurile pe care încerci să le eviți. În relație, vei aduce noi compromisuri care să-ți satisfacă aceste preferințe. Ca de exemplu, în bucătărie, el va prepara carnea în timp ce tu te vei concentra pe desert. Dacă ești singură, vei avea curajul să cauți un om exact după gusturile tale, nu după așteptările pe care le are familia cu privire la viitorul tău partener. Îți vei asculta instinctul, chiar dacă altora li se va părea un risc.

SCORPION

Vei simți schimbarea de energie în această săptămână. Toți ochii vor fi pe tine în următoarea lună. Te vei bucura de mai multă atenție, deși pentru unii nativi aceasta s-ar putea să fie copleșitoare. Va trebui să înveți echilibru între aparițiile publice și timpul petrecut doar pentru tine. În relație, partenerul îți va pregăti o surpriză, știind că se apropie ziua ta. Îți va oferi un cadou cu însemnătate sentimentală. În schimb, dacă ești singură, petrecerea zilei de naștere alături de prieteni va fi de neuitat. Dacă plănuiești să o petreci în oraș, s-ar putea să furi și inima cuiva până la finalul serii.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SĂGETĂTOR

Te vei concentra pe diplomație și meditație. Vei căuta să aduci mai mult tact în comunicarea ta și să nu mai reacționezi impulsiv la ceea ce ți se va spune. Vei căuta să înțelegi perfect perspectiva altora înainte de a-ți împărtăși opinia. În relație, vei căuta să-ți îmbunezi partenerul cu privire la un conflict mai vechi dintre el și cunoștințele lui. Va fi o provocare destul de mare să-l faci să vadă ambele fețe ale acestei situații. Dacă ești singură, carisma ta va atrage un bărbat din afara cercului tău obișnuit, dar care are același spirit de aventură ca și tine.

CAPRICORN

Abilitățile tale de seducere, persuasiune și negociere sunt evidențiate în această săptămână. Nimic nu te va opri din a obține ceea ce îți dorești. Cei din jurul tău nici nu vor realiza că i-ai fermecat cât să obții un rezultat mai bun pentru tine. În relație, îți convingi partenerul să-ți îndeplinească o dorință sau îl faci să vadă că schimbarea dorită de tine vine cu anumite avantaje de nerefuzat. Ai învățat cum să-i expui anumite probleme ca să ai câștig de cauză. Dacă ești singură, persoana cu care ai tot flirtat va simți nevoia să-ți îndeplinească fiecare dorință și te va face să te simți foarte răsfățată.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

VĂRSĂTOR

Vei căuta să-ți găsești o nouă oază de liniște. Aceasta poate fi reprezentată de un nou loc preferat în care să te retragi sau de schimbări aduse casei ca să o faci mai primitoare. Poate un nou set de perne decorative? Pentru unii dintre nativii zodiei Vărsător, această oază s-ar putea să vină sub forma unei persoană. Dacă ești într-o relație, partenerul te va ancora și îți va aduce mai multă stabilitate în perioada următoare. Vei căuta să-i oferi frâiele. Dacă ești singură, te vor interesa bărbații hotărâți care nu ezită în ceea ce privește dragostea și care îți pot oferi stabilitatea de care ai nevoie.

PEȘTI

Te concentrezi pe finanțe și lucruri materiale. Vei planifica mai bine următoarele cheltuieli, deoarece economisești bani pentru a-ți împlini o dorință mai veche. Vei analiza cu atenție unde poți reduce din cheltuieli și dacă nu cumva, în ultimele luni, nu ai avut o mână prea largă. Dacă ai împrumutat pe cineva, acum este momentul oportun să-ți ceri banii înapoi. În relație, stilurile de viață diferite și atitudinea în ceea ce privește banii s-ar putea să provoace câteva conflicte. Veți duce lupte grele până să găsiți un compromis. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști un bărbat cu o stare financiară excelentă și să încerci să-i atragi atenția.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.