Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Cu Soarele bine pe poziții în zodia Balanței, relațiile vor continua sa joace un rol important pentru tine și în această săptămână. Fiecare interacțiune a ta va fi învăluită într-o lumină blândă, iar alăturarea lui Mercur în Balanță, începând cu 4 octombrie nu va face decât să deblocheze anumite obstacole pe care le aveai în comunicare. În relație, dacă ați trecut printr-o perioada mai tensionată, vei observa cum atmosfera se schimbă, iar conflictele pe care le-ați avut vor părea acum brusc destul de copilărești. Pentru cele singure, săptămâna aceasta vă va spori inițiativele de flirt și veți avea parte de o aură sexy și atrăgătoare în jur.

TAUR

Soarele și Mercur în Balanță îți ușurează rutina zilnică și rutina în mediu profesional. Bucurându-te de acest dar si scăzând nivelul de stres te vei putea concentra mai bine pe viața romantică. Este o coincidență foarte potrivită, deoarece partenerul are planuri de renovări sau să vă mutați împreună. Acest lucru va veni cu câteva obstacole de organizare, dar veți trece cu brio de ele, atâta timp cât alegeți să comunicați deschis și calm. Dacă ești singură, curând vei intra într-un dans pasional cu o persoană necunoscută. Modul în care te va aborda va fi cu siguranță inedit și neașteptat, dar în același timp te va convinge de intențiile sale.

GEMENI

Sezonul Balanței te va face mult mai sociabilă. Vei avea parte de o săptămână încărcata de evenimente în care comunicare și modul în care îi fascinezi pe ceilalți cu vorbe vor juca un rol foarte important. De asemenea, vei simți un nou val de inspirație creativă și ai face bine să-ți urmezi instinctul. Dacă ești singură, este foarte posibil ca în acest lung șir de invitații și evenimente la care participi să găsești persoana pe care o căutai. Dacă te afli deja în relație, nu încerca să-ți forțezi partenerul să te însoțească la fiecare ocazie. Energia care pe tine te face să strălucești, s-ar putea ca pe el să-l extenueze.

RAC

Săptămâna aceasta te învăluie într-un nor pufos al nostalgiei. Vei simți nevoia să cauți fotografii vechi și să povestești despre amintiri cu familia și cei dragi. Vei căuta să te înțelegi mai bine pe tine cea din trecut pentru a crește frumos acum în prezent. Cu partenerul, vei discuta despre prima întâlnire și primele impresii, iar răspunsul s-ar putea să te surprindă. Dacă ești singură, săptămâna aceasta îți va aduce în cale un om din trecut. Poate fi fost coleg de școală, liceu sau facultate, prieten din copilărie sau chiar un coleg de la un fost loc de muncă. Cert este că întâlnirea vă va lua pe amândoi prin surprindere și s-ar putea chiar să stabiliți să vă vedeți iarăși pentru a discuta mai multe.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

Vei găsi inspirația în locuri neașteptate. Dacă te-ai confruntat cu o problemă în ultima săptămână, soluția acesta va veni dintr-un loc pe care nu l-ai considerat până acum. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul vă veți simți copleșiți de foarte multe evenimente în familie și nu veți sta foarte mult timp acasă. Veți jongla timpul între rudele tale, prietenii comuni și familia lui. Este foarte posibil să participați la o celebrare, care s-a lăsat așteptată destul de mult timp. Dacă ești singură, vei avea parte de același parcurs atâta timp cât soarele e în Balanță, singura diferență va fi că s-ar putea să întâlnești un nou interes romantic în acest șir interminabil de evenimente, potrivit Garbo.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

FECIOARĂ

Cu Soarele în Balanță, banii și bugetul îți acaparează destul de mult din timp și atenție. Te gândești la investiții și cauți cele mai bune oferte. Este foarte posibil să cauți o piesă de mobilier nouă pentru casă. Dacă ești într-o relație, partenerul te va ajuta cu noile planurile și veți petrece câteva zile vizitând magazinele de decorațiuni și mobilier din preajma localității în care locuiți. S-ar putea să nu găsiți exact ceea ce cauți și să fi nevoită să faci un compromis. Dacă ești singură, săptămâna aceasta te vei simți mult mai obosită decât de obicei. Investește timp în nevoile tale și nu încerca să participi la întâlniri doar din obligație.

BALANȚĂ

Cu Soarele și Mercur intrând în zodia ta, lumina reflectoare asupra ta nu va scădea prea curând. Cei din jurul tău vor fi fermecați de aura ta, de nonșalanța cu care te prezinți și de carisma unica pe care o ai. Vei părea mult mai atractivă în această lună. Dacă ești într-o relație, o persoană s-ar putea să regrete că nu este el partenerul tău și îi vei simți energia apăsătoare asupra ta, întocmai unui nor de ploaie. În schimb, dacă ești singură, vei capta atenția mai multor persoane și te vei simți nevoită să alegi pe ce drum apuci. Nu este exclus ca unul dintre aceștia să fie o veche flacără care stă să se reaprindă.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

SCORPION

În această perioadă vei visa mai mult și vei căuta semnificația ascunsă în subconștientul tău. Nu te lăsa consumată de acest lucru și nu încerca să le dai o semnificație mai mare decât este necesar. Uneori, este vorba doar de o minte obosită. În relație, vei căuta să vă bucurați de un timp simplu în doi. Liniștea și odihna vor fi o temă foarte importantă pentru tine. Dacă ești singură, vei căuta mai multe monete de reflecție și autocunoaștere și chiar te vei retrage acasă o perioadă. Nu te vei simți în apele tale și vei amâna să ieși din nou în teren căutând romantism. Încă te refaci și e normal să-ți dedici tot timpul de care ai nevoie.

SĂGETĂTOR

În această perioadă, te bucuri de prezența prietenilor tăi. Cumva s-au întors toți în oraș și vor să facă cât mai multe revederi înainte să plece sau să se concentreze înapoi pe muncă. Bucură-te de fiecare moment în acest episod plin de viață. Vei avea nevoie de foarte mult echilibru. În relație, s-ar putea să apară mici conflicte cauzate de câteva diferențe de perspectivă. Nimic grav, dar caută să păstrezi calmul și diplomația și nu permite să fie exagerate până la punctul în care nu le mai poți controla. Dacă ești singură, vei avea un interes sporit pentru evenimente artistice și s-ar putea chiar să te așezi lângă viitorul tău partener.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 8-14 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

CAPRICORN

Următoarea perioadă îți va cere să găsești un echilibru între viața profesională și interesele tale. Vei reflecta atent asupra modului în care te simți în carieră și dacă nu este momentul să schimbi domeniul. Dacă ești singura, atmosfera romantică a Soarelui în Balanță te va face să ai un interes într-un partener pe care nu l-ai considera exact genul tău. Va fi o persoană boemă, cu spirit de artist mult mai relaxată decât tine, dar care s-ar putea să îți aducă echilibru de care ai nevoie. În relația de cuplu, săptămâna aceasta va învață pe amândoi mai multe despre importanța compromisului în luarea deciziilor. Va fi un test care va seta ritmul relației în viitor.

VĂRSĂTOR

Te vei simți mai curioasă și vei avea mai multe idei mărețe. Va trebui să scuturi ușor surplusul de idealism. Nu încerca să faci un plan pe cinci ani, deoarece va fi mult prea vulnerabil variabilelor pe care nu le știi încă. În relație, te va cuprinde curiozitatea față de un hobby al partenerului și vei petrece mai mult timp examinându-l. S-ar putea să-i ceri explicații, să te învețe și pe tine sau doar să participați împreună la un meci. Dacă ești singură, planul pe care îl aveai în legătură cu viitorul tău va fi schimbat de o nouă prezență în viața ta romantică. Este foarte posibil să te muți cu acesta în străinătate.

PEȘTI

Vei lăsa tendințele de-a face pe plac tuturor deoparte, ceea ce automat îți va oferi noi perspective benefice. În această perioadă te voi concentra pe tine și cum îți poți face viața mai bună prin forțele proprii. Dacă ești singură, te vei găsi în discuții aprinse sau dezbateri cu o personalitate masculină din viața ta. S-ar putea ca niciunul să nu știți să vă manifestați interesul față de celălalt în alt mod. În relație, partenerul tău va deveni puțin teritorial și nesigur față de intențiile și loialitatea ta. Navighează această situație cu grijă și asigură-ți partenerul că nu are motive de îngrijorare! Discută cu calm și află ce i-a provocat aceste gânduri.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2023 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.