Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

S-ar putea să te simți împinsă să iei câteva decizii radicale în ceea ce privește relația ta. Ultima perioada te-a afectat foarte mult psihic și nu vezi nicio altă soluție. Cei din jurul tău au observat această schimbare în atitudinea ta și sunt uimiți de valul de pesimism care te înconjoară. Unele secrete vor ieși la iveală și îți vor confirma temerile. Dacă ești singură, această săptămână nu este favorabilă unei atenții sporite în viața romantică. Orice interacțiune îți va testa răbdarea din ce în ce mai mult și te va afecta psihic în mod negativ. Cel mai bine ar fi să iei o pauză să te concentrezi pe tine.

TAUR

Săptămâna e din ce în ce mai aglomerată și te simți aproape copleșită. Din păcate, multe dintre evenimentele sau situațiile care se desfășoară acum nu pot fi oprite. Frecvența acestor obstacole îți va diminua starea de spirit și acest lucru se va reflecta și în relația ta, unde vei avea parte de mai multe neînțelegeri decât de obicei. Va fi o săptămână tensionată pe toate fronturile, de aceea va trebui să îți iei mai multe pauze și să ai mai multă răbdare. Dacă ești singură, va trebui ca în această săptămână să încerci să-ți aperi lumina interioară. Primele impresii despre interesele tale romantice s-ar putea să se dovedească a fi iluzii și că ai avut prea multă încredere în caracterul acestora.

GEMENI

Dacă încă nu ați rezolvat comunicarea în cuplu cât timp Mercur a fost în retrograd, acum este șansa să dedicați mai mult timp acestui lucru. Altfel, s-ar putea să apară mai multe certuri cu partenerul actual decât ți-ai dori. Atmosfera în cămin va fi perturbată prea tare. Încearcă să nu te plângi de situație persoanelor nepotrivite. Sfaturile lor mai rău te vor încurca. Dacă ești singură, nu încerca să controlezi totul. Te vei îngrijora prea mult și te vei supune unui stres inutil, care va atrage în viața ta fix lucrurile de care încerci să te ferești. Este momentul să încerci să vezi și partea plină a paharului sau să te încrezi în planul Universului pregătit pentru tine.

RAC

Un capitol destul de emoțional al vieții tale este pe punctul de a se încheia. Săptămâna aceasta te așteaptă multe revelații de ordin spiritual despre tine și modul în care interacționezi cu cei din imediata ta apropiere. Acordă-ți timp de analiză și primește noua informație cu o atitudine calmă. Unele adevăruri s-ar putea să te surprindă și să-ți afecteze chiar și relația pe care o ai cu partenerul. Dacă ești singură, această perioadă va debloca viitorul și îți va aduce în curând sufletul pereche. Este important totuși să te asiguri că toate rănile sunt închise și că te simți pregătită să intri într-o nouă etapă a vieții.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

LEU

Fii atentă cu cine vorbești și ce cuvinte alegi în comunicarea ta. O colaborare sau un parteneriat nu se va încheia așa cum îți dorești. În relație, s-ar putea ca partenerul tău să se îngrijoreze mai mult decât de obicei, ceea ce va duce la o atmosferă puțin tensionată. Încearcă să-i aduci o stare de calm și ajută-l să vadă mai departe de norii de frică pe care i-a strâns în jurul său. Dacă ești singură, săptămâna aceasta vei conștientiza exact cine merită atenția ta și cine nu. Vei investi mai mult timp în oamenii care sunt cu adevărați importanți pentru tine și, de asemenea, vei investi câteva ore și pentru propria ta persoană, în care îți vei acorda momente de răsfăț, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Te îngrijorezi prea tare de finanțele tale și acest lucru începe să fie observat și de cei din jur. Dacă îți dorești să schimbi locul de muncă, această perioadă este benefică pentru acest tip de schimbare. Dacă ești singură, este foarte posibil ca schimbând mediul de lucru să-ți cunoști și viitorul partener de viață. Doi iepuri dintr-o lovitură, ce zici? În relație, schimbarea cauzată de noul loc de muncă se va simți destul de tare. Vă va afecta rutina deja stabilită și vă va lua câteva săptămâni să vă obișnuiți cu noul program. Totuși, schimbarea vă va spori veniturile considerabil și veți putea face mai multe activități romantice în doi în viitor.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

BALANȚĂ

Trebuie să înveți să te detașezi mai mult în această săptămână. Ești mult prea implicată în povești sau probleme care nu sunt ale tale. Nu este datoria ta să ai o soluție disponibilă non-stop și nici să le oferi suport emoțional necondițional celorlalți dacă acest lucru începe să-ți descarce bateriile psihice mult prea tare. În relație, este o săptămână liniștită, chiar aproape absentă. Din cauza programului încărcat al amândurora, timpul petrecut în cuplu s-a diminuat considerabil. În weekend va trebui să recuperați acest lucru și să vă oferiți mai multă atenție unul celuilalt și poate chiar să ieșiți la o întâlnire romantică. Ceva ce nu ați mai făcut de foarte mult timp.

Citeste si:
Marele Horoscop Chinezesc 2024: Ce ne aduce Anul Dragonului de Lemn
Marele Horoscop Chinezesc...

SCORPION

Săptămâna aceasta te vei concentra pe influențele negative care sunt prezente în viața ta și vei încerca să diminuezi cât mai mult posibil contactul cu acestea. Astfel, relația ta va deveni un refugiu fizic și emoțional. Partenerul îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie în această schimbare și va fi foarte mândru că ai pus în sfârșit piciorul în prag. Dacă ești singură, visezi că vei găsi un partener care să-ți aducă acces la un grup social mai bun și în care să te simți în sfârșit în largul tău. Este foarte posibil să-l cunoști prin intermediul unui membru al familiei la o zi de naștere sau chiar nuntă.

SĂGETĂTOR

Te vei lupta puțin cu niște situații inconfortabile în grupul de prieteni, lucru care te va face să realizezi mai multe adevăriri neplăcute. Unele persoane vor fi nevoite să aleagă între relația cu partenerul și cea cu prietenii. Este mai bine să lași prietenia să se sfârșească decât să mai tragi de această relație. Este clar că ați devenit de multă vreme incompatibili, că aveți alte valori și alte perspective în legătura cu viața. Dacă ești singură, această pierdere nu ar trebui să te consume, deoarece acesta este felul Universului de a face loc pentru a aduce o nouă persoană și o nouă relație în viața ta. Vei descoperi că până la final de an totul va evolua într-un mod neașteptat.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

CAPRICORN

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci eforturi mai mari ca să-ți aperi energia. Ai grijă la persoanele toxice care se pare că s-au strâns în jurul tău. Analizează bine energia fiecărei persoane cu care intri în contact și încearcă să descoperi dacă au intenții ascunse. Precauția aceasta se va dovedi benefică pe termen lung. Pentru cele aflate în relație, se pare că intrați într-o etapă foarte bună, plină de evenimente încărcate energetic pozitiv, asemănătoare unei luni de miere. Dacă sunteți de foarte multă vreme cu partenerul actual, veți simți că vă reîndrăgostiți. De asemenea, veți discuta planuri pentru un cămin mai mare sau în afara orașului.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să treci printr-un eveniment care îți va da lumea peste cap și vei considera posibilități care nici nu știai că există. Unele revelații s-ar putea să ți se pară dure, dar te vor duce pe un drum mai bun. Este redirecționarea de care aveai nevoie. Relația ta va fi pusă la încercare în acest proces, dar toate aceste evenimente o vor face mult mai puternică și stabilă. Dacă ești singură, îți va ieși în cale un străin (ori colțul opus al țării ori din afara acesteia). Neavând niciun amic comun, veți dansa în unul în jurul altuia cu grijă, dar povestea de dragoste care se poate naște din această conexiune este una cu adevărat deosebită.

PEȘTI

Vei simți nevoia să preiei controlul, lucru pe care nu îl faci atât de des. Aceasta săptămâna se va juca foarte tare cu gândurile tale. S-ar putea să te confrunți cu tensiuni neașteptate cu câteva persoane apropiate. Dacă ești singură, persoana cu care flirtai îți va da semnale mixte și nu vei putea să-i înțelegi cu exactitate intențiile. Vei căuta să afli mai multe despre el de la alte persoane și să decizi dacă mai trebuie să-i acorzi atenție. În relație, nu vei reuși să schimbi obiceiurile partenerului prea curând, așa că mai bine îți canalizezi energia în acceptarea acestora. Dacă în continuare te deranjează foarte tare, este momentul să îi spui partenerului deschis ce schimbări ai dori să vezi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2023 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.