Horoscop săptămânal 13-19 februarie. De ce ai nevoie în această săptămână plină de februarie în funcție de zodia în care te-ai născut.

A doua săptămână din februarie aduce un sentiment crescut de spiritualitate pe măsură ce Universul deschide drumuri noi și ne inspiră să acționăm și să luptăm pentru împlinirea visurilor proprii. Neavând nicio planetă majoră retrogradă pentru această perioadă, avem undă verde din partea cosmosului să mergem înainte către următoarea etapă a călătoriei noastre. Schimbările cerești promovează blândețea, răbdarea, magia, căutarea adevărului și închiderea capitolelor din trecut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să îți asumi responsabilități

Nu mai aștepta ca lucrurile să îți pice din cer. Asumă-ți responsabilități, urmează-ți visurile, apucă-te de treabă. Fă ceva pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Chiar și un pas mic va fi suficient pentru început.

Horoscop Taur

Ai nevoie de înțelegere

Vrei ca oamenii din jurul tău să înțeleagă prin ce treci și să nu te mai judece atât de mult; este vorba despre viața ta, despre drumul tău și despre sentimentele tale. Este posibil ca o persoană la care ții tare mult să îți dea un sfat care te va ajuta să te simți mai bine.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să îți planifici mai bine timpul

Învață să fii mai productivă în această perioadă. Încearcă să profiți de prima zi a săptămânii și să încerci să îți faci o rutină detaliată pe care să o urmezi cu strictețe astfel încât să reușeșți să te ocupi de tot ce îți dorești.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Februarie 2023 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.