Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. De ce ai nevoie în această săptămână de iarnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să faci lucrurile care îți plac

Este momentul să îți îndrepți puțin atenția asupra pasiunilor tale - în ultima perioadă, din cauza faptului că ai fost mult prea ocupată cu taskurile profesionale și nu ai mai avut timp de nimic, le-ai ignorat complet. Ei bine, în această săptămână reușești să îți bucuri sufletul cu lucrurile care chiar contează.

Horoscop Taur

Ai nevoie să ai grijă de tine

Dacă vrei ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești, învață să îți asculți sufletul. Trebuie să încerci să ai mai multă grijă de tine, să te pui pe primul loc și să alegi fericirea ta înainte de a îi alege pe ceilalți.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să nu renunți la ceea ce îți dorești

Săptămâna aceasta este una bună pentru tine deoarece întâmplările pe care le experimentezi te ajută să ieși mai mult din zona de confort, să ai mai multă încredere în tine și să îndrăznești să lupți cu toate forțele pentru acele visuri care până acum păreau imposibile.

Horoscop Rac

Ai nevoie de multă liniște

Treci printr-o perioadă destul de agitată, iar în această săptămână ai nevoie de multă liniște astfel încât să îți poți pune în ordine gândurile și să iei deciziile potrivite pentru viitorul tău. Important este să nu te grăbești deloc în acest proces; analizează cu mare atenție fiecare detaliu.

Horoscop Leu

Ai nevoie să te concentrezi asupra lucrurilor care chiar contează

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Nu mai pierde timpul concentrându-te asupra unor lucruri care nu vor mai conta peste puțin timp. Ce este cu adevărat important pentru tine? De ce ai nevoie pentru a fi fericită, împlinită, împăcată? Răspunde-ți la aceste întrebări cu sinceritate maximă.

Citește continuarea pe Kudika.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.