Negru este o culoare destul de purtată de la articolele vestimentare până la accesorii și încălțăminte. Negrul este o culoare clasică, care se poate combina ușor cu orice altă nuanță. Cu toate acestea, negrul nu este pentru oricine. Există o zodie căreia nu îi este indicat deloc să poarte această nuanță, iar de partea cealaltă, există și o zodie care arată de milioane în negru.

Zodia care NU trebuie să poarte niciodată negru

Dintre toate zodiile, anume acești nativi nu trebuie să poarte niciodată negru. Chiar dacă garderoba lor este plină de această culoare, nativii din zodia Gemeni trebuie să renunțe la tot ce înseamnă negru. Potrivit specialiștilor în domeniu, Gemenii au nevoie de culori vii cu care vor ieși în evidență cu un accent pozitiv. Negrul nu îi avantajează deloc, deoarece le întunecă întotdeauna personalitatea și par mult mai în vârstă atunci când poartă negru.

Gemenii sunt persoane creative, sociale și vesele, iar această latură este umbrită de hainele negre pe care le poartă. În multe dintre cazuri aceștia par mult prea serioși. Excepție cu privire la nuanța de negru pot face doar la încălțăminte neagră și accesorii: poșete, cercei, curele, coliere, inele.

Ce culorile îi avantajează pe nativii Gemeni

Cu nuanța neagră pentru Gemeni ne-am clarificat. Specialiștii spun că Gemenii ar trebui să poarte mai mult galben și portocaliu, deoarece li se potrivește perfect. Aceste culori sunt calde și vii și le pun mereu trăsăturile în evidență. Cu ajutorul acestor culori vor atrage privirile celor din jur. De asemenea, și verdele este o nuanță care li se potrivește mănușă. Le accentuează personalitatea puternică și uneori duală. O altă culoare potrivită pentru nativii Gemeni este movul.

Zodia care arată fabulos în negru

Dacă Gemenilor nu li se potrivește negrul, atunci să știți că există și nativi cărora această nuanță le vine perfect. Sunt atât de grațioși în această nuanță. Vărsătorii sunt cei care arată excelent în negru. Nativii sunt o fire visătoare, dar conectată la realitate atunci când este nevoie. Hainele negre îl reprezintă în totalitate.

Citeste si:
De ce se îmbracă Patrizia Paglieri de la Asia Express doar în...
De ce se îmbracă Patrizia...

Poate purta negru oriunde, acasă, la birou, la evenimente, la cumpărături sau în parc. Această culoare mereu îi va accentua personalitatea. Negrul denotă eleganță, așa că femeile Vărsător optează pentru ținute negre clasice care le transformă în adevărate dive. În cazul bărbatului Vărsător este la fel.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.