Despărțirile sunt o etapă grea și dureroasă în viața fiecărui om. Nimeni nu este scutit de această experiență mai puțin plăcută. Însă și despărțirile sunt o lecție de viață. Au mai rămas aproximativ două luni până când anul acesta se va încheia, însă astrele nu se opresc prin a ne surprinde. 4 cupluri ale zodiacului vor trece printr-o despărțire care le va rupe sufletul.

Scorpion și Berbec

Berbecul și Scorpionul sunt caractere foarte puternice, iar o relație dintre aceste două zodii este destul de vulcanică și tumultoasă. Deobicei, aceatsa nu rezistă pe termen lung. Această pereche se va despărți în timpul apropiat. În acest cuplu sunt destul de dese certurile, neînțelegerile, îți pot rezolva problemele direct în public și pot întrece măsura de cele mai multe ori. La început, relația dintre cei doi porneste cu o dragoste foarte puternică, însă aceasta trece destul de repede.

Capricorn și Gemeni

Gemenii sunt persoane cu două fețe. Niciodată nu știi la ce te poți aștepta de la ei. La început nu vei înțelege dacă te iubesc cu adevărat sau nu. Gemenii în pereche cu Capricornul devin naivi, egoiști, interesați de propria persoană. Din această cauză se nasc multe scandaluri în cuplu. Amândoi sunt de părere că merită o persoană mai bună și se jignesc fără să realizeze. Capricornul și Gemenii sunt un cuplu amuzant, cu care nu îți va fi trist, însă din păcate o relație de durată nu este de ei.

Fecioară și Săgetător

Nativii Fecioară și Săgetător au idei diferite de viitori, dorințe diferite și cu ochi diferiți privesc lumea. Fecioara este prea realistă și se atârnă foarte serios față de tot, iar Săgetătorul este mult mai relaxat, mai spontan și mai flexibil, lucru care îl enervează pe nativul Fecioară. Cei doi nativi sunt asemenea Polului Nord și Polului Sud. Și chiar dacă se spune că extremele se atrag, în cazul lor nu se aplică.

Pești și Capricorn

Nici nativii din zodia Pești și Capricorn nu sunt mai apropiați în ceea ce privește trăsături și viziuni asupra lumii. Peștii sunt visători, dezordonați și nestabili emoțional, pe când Capricornul este o persoană organizată, disciplinată și punctuală. Peștii vor mereu atenție, însă Capricornii sunt extrem de introvertiți, lucru care provoacă certuri și reproșuri acide. Cei doi nu știu să cedeze, să depună efort și să comunice eficient, lucru care îi poate duce în pragul unei despărțiti.

Citeste si:
Mercur retrograd 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Cum sunt...
Mercur retrograd 29 decembrie...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.