Zodiile Cardinale, anume Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, și cele Mutabile, respectiv Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, riscă să aibă parte de o duminică tensionată, cu dialoguri care deschid răni vechi.

Horoscop zilnic. Previziunile astrale pentru ziua de duminică, 13 iunie 2021

Berbec

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să apară reproșuri din partea familiei, pe motiv că ai cam neglijat-o în ultima vreme. De asemenea, ai grijă la informațiile cu care intri în contact și ordonează-ți mai bine prioritățile.

Taur

Deși este duminică, faci deja pregătiri intense pentru săptămâna ce urmează. Te implici în dezbateri aprinse. Ține mine doar că tonul, odată ridicat, aduce cu sine dezavantaje. Nu îți lua angajamente financiare.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să apară cheltuieli pe care nu le-ai programat, ceea ce riscă să îți aducă un dezechilibru în ceea ce privește bugetul. De asemenea, e probabil să porți o discuție în contradictoriu cu o persoană de sex feminin.


Rac

Predomină tensiunile în plan sentimental, lucru care era ușor de întrevăzut. Acest sector scârțâie de multă vreme și nu pare să meargă deloc spre o curbă ascendentă, dimpotrivă. Încearcă doar să nu torni gaz pe foc.

Leu

Dacă lucrezi și astăzi, ai parte de o zi complicată din punct de vedere profesional. Partea bună este că te remontezi rapid și revii la atitudinea care te-a consacrat printre ai tăi, anume cea jovială.

Fecioară

Te simți copleșit și nu știi încotro să te îndrepți, ce să faci mai întâi. Pe o parte, te-ai relaxa, căci știi că ai în față o nouă săptămână, dar pe alta ai unele chestiuni de rezolvat, fie ele și de ordin casnic. De asemenea, te sustragi unor planuri făcute cu familia, ceea ce va aduce în prim plan contre.


Balanță

Viața ta sentimentală este plină de suișuri și coborâșuri. Simți că trebuie să iei o decizie pentru ca fiecare să se simtă mai bine, dar, în același timp, gândești că acest lucru va strica echilibrul, și așa precar, construit până acum. Ce ar fi ca măcar azi să îți pui STOP în gânduri și să trăiești evenimentele așa cum pică?

Citeste si:
Bianca Adam și mama ei, discuții aprinse în cursa pentru ultima...
Bianca Adam și mama ei,...

Scorpion

E cod roșu de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Ați trecut prin multe hopuri în ultimul an și, deși părea că ați reglat conturile, unele neplăceri tot mai există. Tu visezi să faci mai repede un pas și simți că celălalt nu se grăbește deloc într-acolo.

Săgetător

Dacă tu și jumătatea nu ați ținut cont de cheltuieli în ultima vreme, azi s-ar putea să apară un schimb acid de replici pe această temă. Încercați să treceți peste fiindcă banii au fost deja cheltuiți, dar să vă faceți un plan astfel încât să nu mai ajungeți în acest punct.


Capricorn

Nu ești într-o formă grozavă, lucru care te face să devii agitat, deoarece și azi ai multe lucruri pe cap. Ia totul pas cu pas, nu ai zece mâini și, în plus, ai și tu nevoie de puțină relaxare. Urmează o săptămână cu multă muncă.

Citeste si:
Primăvara miracolelor: cele 3 zodii care vor simți adevărata magie...
Primăvara miracolelor: cele 3...

Vărsător

Îți este greu să te împarți între soț, copii, atribuțiile casei și muncă. Ai vrea mai mult ajutor din partea partenerului. Poate o discuție, chiar și azi, duminică, la o plimbare sau servind o băutură pe o terasă, v-ar putea face să vă înțelegeți mai bine pe acest plan.

Pești

Vreți, țintiți, dar nu acționați. Partenerul așteaptă de multă vreme să faceți marele pas spre ei, poate o mutare sau un gest simbolic prin care să vă arătați dragostea. Gândiți-vă ce vă face să fiți în continuare reticenți, apoi schimbați placa.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.