Marte a intrat în Leu, nativ pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, când intră în Fecioară. Acest fenomen astrologic aduce în prim plan mândria. Sabie cu două tăișuri, elementul ar putea fi o sursă de evenimente negative pentru zodiile Fixe, anume Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Horoscop zilnic. Previziunile astrelor pentru ziua de sâmbătă, 12 iunie 2021

Berbec

Marte intră în casa iubirii și a copiilor, ceea ce înseamnă că monotonia și, în general, disfuncțiile care s-au instalat în relația cu cei dragi vor dispărea. Urmează experiențe noi.

Taur

Marte progresează azi în casa familiei. Acest lucru înseamnă că se schimbă ceva în dinamica dintre tine și rudele. Crește riscul de conflicte în familie. Partea bună este că se anunță și vești pozitive. Se pot soluționa destul de ușor situații problematice care trenau de multă vreme.

Gemeni

Cauți să te impui în fața celorlalți, ceea ce nu îți va aduce beneficii. Nu vrei să asculți părerea altora, deși o ceri, și bați cu pumnul în masă. De asemenea, te pregătești pentru ceva nou în viața ta, o plecare sau un eveniment.


Rac

Casa banilor și a bunurilor este vizată de noul fenomen astral. Urmează o perioadă cu mari cheltuieli, iar de vină pot fi unele achiziții pe care nu le-ai făcut mai devreme. Pe de altă parte, se poate și să bagi mâna prea adânc în buzunar, fără să analizezi opțiunile pe care le ai pe masă.

Leu

Marte se așază în semnul nașterii tale. Acest lucru îți conferă un nivel ridicat de energie. De asemenea, tot în această perioadă ești mai puțin dispus să încuviințezi asupra unor lucruri pe care nu ți le dorești pentru a le face altora pe plac. Metoda s-ar putea să te lase fără unele persoane în preajmă.

Fecioară

Subconștientul din horoscopul tău general este vizat de Marte. Acest lucru poate face ca unele lucruri din trecut să-ți invadeze prezentul. S-ar putea să fie vorba despre persoane care nu au o influență bună asupra ta.

Citeste si:
NASA: Prima lansare din programul care va readuce oameni pe Lună
Cea mai mare rachetă a NASA...


Balanță

În cazul tău, Marte a intrat în casa planurilor de viitor. Ești foarte implicat pe plan social și iți aduci în realitate ideile care de mult „clocoteau” în mintea ta. Este posibil să ai unele intâlniri cu un impact puternic.

Scorpion

Marte ajunge în casa carierei. Ți-ai setat să atingi unele obiective importante pe acest plan și mirarea este că nu îți va fi prea greu să ajungi acolo unde ți-ai dorit. Pe de altă parte, este posibil să fii doborât de autoritatea pe care superiorii tăi o au, astfel riști să atragi antipatii destul de mari. Încearcă să dai dovadă de diplomație.

Săgetător

De azi încolo, Marte ocupă casa filozofiei de viață, ceea ce îți aduce o atitudine de învingător. Dacă ai probleme cu actele, cu studiile sau trebuie să pleci undeva, nu uita că graba strică treaba.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...


Capricorn

Casa banilor este ținta lui Marte în cazul tău, ceea ce însemană că ai putea avea parte de colaborări dificile în următoarea perioadă. În plan personal, asigură-te că ești pe aceeași lungime de undă cu cel cu care conviețuiești.

Vărsător

După cum astrele arătau din urmă cu câteva zile, casa parteneriatelor va avea de suferit în cazul tău. Se întrevedere o dinamică diferită atât în plan sentimental, cât și în sectorul profesional. Încearcă să faci o introspecție înainte de a căuta cu elan adevărul.

Pești

Marte își face simțită prezența în casa muncii și a sănătății, ceea ce ar putea înseamna că nivelul tău de energie ar putea crește considerabil. De asemenea, ești predispus la accidentări și la situații în care neatenția s-ar putea să te pună pe bară o vreme.

Citeste si:
Cum reacționează zodiile atunci când dau de greu. Care e cel mai...
Cum reacționează zodiile...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.