Luna, aflată în Taur, a aderat la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn. Zodiile de Pământ simt astăzi schimbări dramatice fiindcă reușesc să treacă peste o mare provocare.

Horoscop zilnic. Previziunile astrelor pentru ziua de miercuri, 9 iunie 2021

Berbec

Este posibil să te întâlnești cu oportunități de suplimentare a veniturilor. Oricum, începi să te pui pe picioare din punct de vedere financiar. Dacă de curând te-ai confruntat cu unele lipsuri, acestea se vor ameliora vizibil zilele următoare.

Taur

Ai o stare de spirit foarte bună azi. Ești organizat și știi ce variante să iei în calcul pentru a-ți fi bine. Gestionezi cu succes situațiile apărute în plan profesional sau personal astăzi.

Gemeni

Deși nu îți este în obicei, astăzi preferi să ții anumite lucruri doar pentru tine, să nu lansezi discuții și să te păstrezi departe de orice subiect care s-ar putea inflama. Astrele nu dau semne că se poate să o iei pe o pantă descendentă cu moralul, ba chiar îți vei reveni în a doua parte a zilei.


Rac

Urmează o zi bună pentru nativii zodiei Rac. Comunicarea va fi punctul tău cheie azi. De asemenea, reușești să rezolvi și o parte din treburile rămase restante din zilele precedente, lucru ce te va satisface, mai ales ținând cont de cât de organizat și perseverent ești.

Leu

Ai un randament de speriat astăzi. Ai putea muta munții, dar ai în suflet și o supărare. Ceva minor, dar care te afectează puternic și te ține departe de momentele fericite pe care le trăiești acum. Vei trece cu bine peste neplăcerile întâmpinate.

Fecioară

O zi bună va fi și pentru nativii zodiei Fecioară, în special pentru cei care lucrează într-un domeniu creativ. În plan amoros, lucrurile par să meargă excelent. Nu ar fi rău ca după program să faci ceva special împreună cu jumătatea ta.


Balanță

Ai trecut printr-o perioadă tensionată din punct de vedere sentimental. Află că azi e sfârșitul! Ușor, ușor, se reinstalează armonia. Pentru unii nativi, s-ar putea să apară azi oportunități de investiție în plan gospodăresc.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Scorpion

Comunicarea este punctul tău forte azi. De asemenea, se întrevede o activitate nouă, care îți va da ceva emoții. Vei trece cu brio și peste aceasta. Este o zi bună pentru negocieri. În cazul altor nativi, s-ar putea ivi o invitație la o întâlnire romantică.

Săgetător

Astăzi ai ca scop să găsești noi modalități de suplimentare a veniturlor. Oricare ar fi situația, îți cad în „mână” unele variante favorabile. Nu ar strica să pui ceva și sub saltea. Se poate să urmeze o perioadă plină de cheltuieli.


Capricorn

Ai o stare bună azi și emani empatie, ceea ce va atrage oamenii spre tine. Acest lucru s-ar putea să se datoreze unor lucruri plăcute petrecute în sectorul sentimental. Poate ai întâlnit pe cineva sau relația cu partenerul a intrat pe o curbă ascendentă.

Vărsător

Ai parte de o zi liniștită în familie, ceea ce vine ca o gură de aer proaspăt după o perioadă tensionată acasă. În alte cazuri, se poate să fie vorba despre un sentiment de melancolie.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Pești

Faci progrese importante la muncă. Efectele se vor vedea mai încolo, așa că încarmează-te cu puțină răbdare. S-ar putea să primești ajutor din partea prietenilor tăi pentru a-ți vedea realizările duse la final. Tototdată, urmează un pas mare în viața ta în ceea ce privește latura sentimentală.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.