Venus e în Rac, unde formează un trigon armonios cu Jupiter din Pești. Acest lucru înseamnă că, sâmbătă, 5 iunie 2021, se întrevăd oportunități unice pentru zodiile de Apă, anume Rac, Scorpion și Pești.

Horoscop zilnic, sâmbătă, 5 iunie 2021. Previziunile astrale pentru astăzi

Berbec

Prima zi de weekend te găsește foarte sensibil. De asemenea, ești mai receptiv la mesajele pe care ți le trimite subconștientul și este bine că lucrurile stau astfel. Trebuie să fii atent la ceea ce îți spune intuiția, căci ai deja răspunsul la întrebările care te macină.

Taur

Este o zi bună pentru comunicare. Consultă-te cu apropiații în legătură cu planurile tale. Vei primi un sfat prețios de la o persoană din grupul tău de prieteni. În cazul altor nativi, se poate ca o persoană să intre în viața lor, cu care au în comun multe viziuni.

Gemeni

Este posibil să te întâlnești cu niște oportunități de suplimentare a veniturilor. Cel mai probabil, vin pe ramura unor proiecte pe care le primești ca sarcini la muncă ori pe care ți le asumi pe lângă activitățile din fișa postului.


Rac

Ai o dispoziție de zile mari! Simți că ai controlul asupra tuturor evenimentelor care se petrec astăzi în viața ta și știi cu exactitate cum să procedezi atunci când dai de greu. Ai toată susținerea din partea astrelor pentru a-ți pune sâmbătă toate gândurile în ordine, ca mai apoi luni să le pui și în practică.

Leu

Astăzi nu te simți tu. Reacționezi dur la orice glumă, ai uitat să zâmbești și să îi faci și pe ceilalți să râdă, așa cum o făceai de cele mai multe ori. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că vei avea parte de o zi mai puțin bună. Introspecția și meditația te vor ajuta să treci peste această fază, de altfel, complet normală în viața unui om.

Fecioară

Este o zi bună pentru a te concentra pe planurile tale de viitor, dar mai ales pe cele în care implicată este și jumătatea ta. A venit momentul să iei decizii! Astrele garantează longevitatea angajamentelor care se iau pe plan sentimental.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...


Balanță

Deși e prima zi de weekend, sâmbătă s-ar putea să fie cea mai productivă zi din această săptămână pentru tine. Te organizezi perfect și îți duci la final toate activitățile. Pe de altă parte, nu uita să te odihnești, altminteri verva pe care o ai acum se va sfârși prea repede.

Scorpion

Este o zi excelentă pentru activități cu persoana iubită sau copiii. Dacă nu ați mai ieșit de mult la o întâlnire romantică, astăzi este momentul ideal. De altfel, nici nu trebuie să faci prea multe eforturi pentru ca totul să fie memorabil.

Săgetător

Momentele cu familia îți vor face ziua mai plăcută. Simți pacea și liniștea dorită după săptămâna cu haos trăită. Totuși, este posibil să sesizezi că persistă o senzație de tensiune mocnită între voi. Mai aveți câteva lucruri de reglat, dar poate le lăsați pe mâine. Azi e despre relaxare și moderare.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...


Capricorn

Astăzi reușești să gestionezi până și cele mai dificile subiecte de discuție cu familia sau partenerul. De asemenea, este o zi bună pentru negocieri, dar nu doar pe plan profesional.

Vărsător

Se poate să ai parte de unele oferte de nerefuzat. Alături de aceste activități, vin și șanse importante de câștig. În cazul altor nativi, s-ar putea să fie vorba despre investiții în propria sănătate, lucru de mult așteptat.

Pești

Ai o stare de spirit de invidiat. Astăzi ai parte de o pauză, mult visată de altfel. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, te bucuri de inspirație și idei bune în legătură cu ceea ce vrei să faci pe viitor.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.