Conjuncția Lunii cu Neptun în semnul Peștilor ne aduce tuturor aminte miercuri, 2 iunie 2021, dar îndeosebi zodiilor Rac, Scorpion și Pești, că trebuie să ne ascultăm și intuiția. Vocea interioară trimite mesaje importante.

Horoscop zilnic. Previziunile astrelor pentru ziua de miercuri, 2 iunie 2021

Berbec

Luna și Jupiter se reunesc în casa subconștientului tău, ceea ce înseamnă că ai putea să te întâlnești astăzi cu senzația de deja vu, coincidențe sau premoniții. Multe lucruri care ți se întâmplă miercuri pot fi un semnal de alarmă din partea destinului.

Taur

Întâlnire mare între Lună și Jupiter astăzi, în casa planurilor tale de viitor. Se întrevede o provocare sau poate ți se propune să te alături unei inițiative. Ai încredere în viitor și în persoanele de lângă tine.

Gemeni

Profită la maximum de oportunitățile de vizibilitate care ți se oferă astăzi, căci s-ar putea să culegi cât mai curând roadele expunerii de pare ai parte la locul de muncă. Se anunță noi proiecte. Viața ta este pe o curbă ascendentă în domeniul ales.


Rac

În cazul unor nativi, poate fi vorba despre câteva deplasări care au loc după multe tergiversări. În cazul altora, pot apărea probleme birocratice. În schimb, o certitudine este că toate aceste situații aduc și o serie de lecții de viață importante.

Leu

Pentru tine, casa banilor și a relațiilor este vizată astăzi de astre. Acest aspect anunță noi proiecte sau o colaborare bună cu partenerul de viață. Asigură-te că raportul de forțe rămâne în echilibru între voi.

Fecioară

Luna formează o conjuncție cu Jupiter în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Astăzi apar evenimente importante în raport cu jumătatea ta sau o persoană pe care o îndrăgești. Toate întâmplările zilei au un potențial pozitiv.


Balanță

În cazul tău, casa muncii este vizată de astre, ceea ce înseamnă că vei avea un randament crescut la serviciu, cât și în ceea ce privește activitățile de ordin casnic. Îți merge foarte bine miercuri!

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Scorpion

Se întrevede o zi plină de momente frumoase în raport cu persoana iubită sau copiii, indiferent dacă aveți un plan de relaxare sau doar petreceți timp în casă. Succes au astăzi și cei care doresc să tatoneze o nouă scenă a dragostei. E un bun moment pentru a aborda pe cineva.

Săgetător

Vei avea parte de o zi armonioasă în familie. De altfel, astăzi, în general, vei vedea doar partea plină a paharului de dragul armoniei. Chiar dacă cei din jur par ursuzi, încearcă să deschizi tu calea spre comunicare.


Capricorn

Fie că trebuie să porți o negociere sau să duci o discuție mai dificilă, vei avea sorți de izbândă, deoarece Luna dă azi mâna cu Jupiter în casa comunicării din horoscopul tău general. Miercuri asculți mai mult decât cercetezi.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor avea parte de oportunități substanțiale de suplimentare a veniturilor. Pe de cealaltă parte, este posibil să crească și cheltuielile pe care le faci. Chiar și așa, este un moment bun pentru a te răsfăța un pic.

Citeste si:
Horoscop zilnic, miercuri, 1 septembrie 2021. Mercur intră în...
Horoscop zilnic, miercuri, 1...

Pești

Ești expansiv pe plan social fiindcă Luna a intrat într-o conjuncție cu Jupiter în semnul nașterii tale. Este un moment bun ca după muncă să te relaxezi alături de prieteni sau persoana iubită. Energia lor va avea efect terapeutic asupra ta, deci profită de aspectul astral.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.