Runele sunt semne grafice ale scrisurilor vechi ale germanicilor. Există mai multe alfabete runice, care provin din diferite regiuni și perioade. În unele alfabete, runele pot reprezenta sunete, iar în altele cuvinte ori termene. Totodată, au mai fost utilizate drept cifre sau semne magice.

Horoscop rune: Berbec

Runa etalata este Thurisaz, care simbolizează conflictul. În traducere, aceasta înseamnă „Gigantul” și semnifică distrugerea și apărarea. Te afli într-un conflict, poate interior, în care trebuie să arăți că ești puternic.

Horoscop rune: Taur

Runa etalată este Uruz, care însemană o oportunitate bine de luat în seamă. Te poate înfricoșa în primă instanță, dar numai înfruntându-ți temerile poți deveni o variantă mai bună.

Horoscop rune: Gemeni

Runa este Odin; marea rună albă, simplă și goala a necunoscutului. Ea anunță că urmează un moment plin de posibilități pentru care este nevoie de o credință absolută. Tot ce este mai bun te așteaptă după acest moment.

Horoscop rune: Rac

Berkana este runa etalată acum. Aceasta se referă la probleme de natură domestică și relații interpersonale. Este posibil să ai nevoie de sprijinul cuiva, să simți mai multă susținere. Nu uita să faci și tu asta pentru cei din jur.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 18-24 octombrie 2021: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 18-24...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Horoscop rune: Leu

Fehu este o rună ce arată o bogăție nedescoperită. Ai răbdare și depășește cu capul sus momentele mai puțin plăcute din prezent. Viitorul sună bine.

Horoscop rune: Fecioară

Isa este runa etalată pentru Fecioară. Poate exista deja o variantă mai bună și mai profitabilă pentru tine față de cea pe care o aștepți. Deschide ochii și analizează-ți bine opțiunile.

Horoscop rune: Balanță

Kenaz este runa etalată și arată deschidere, așadar urmează ca în viața ta să pătrundă lumina și să dispară norii. Ai parte de o înțelegere mai înaltă și poți fi în stare să răspândești binele pe care l-ai primit.

Horoscop rune: Scorpion

Othila, cu fața în jos, este runa Scorpionului. Aceasta sugerează că s-ar putea să își facă loc anumite neînțelegeri sau dispute în viață. Dacă se va întâmpla așa, trebuie să îți iei momentele tale de pauză pentru a te reechilibra.

Citeste si:
VIDEO: Vulcanul Etna a erupt din nou!
VIDEO: Vulcanul Etna a erupt...

Horoscop rune: Săgetător

Runa etalată este Perth, care îndeamnă la a nu-ți asuma riscuri, fiindcă sunt șanse pentru un eșec. Ceea ce acum îți pare clar, poate ascunde aspecte mai adânci și semnificații mai complexe.

Horoscop rune: Capricorn

Sowulu este runa care simbolizează succes, dinamică și invincibilitate. Este una dintre cele mai pozitive rune, cu o vibrație excepțională.

Horoscop rune: Vărsător

Uruz, cu fața în jos, este runa atribuită Vărsătorului. Dacă simți că ești la pământ, ține minte să conștientizezi că de acolo doar te poți ridica. Nu lăsa regretele să te inunde și nu te opri din a visa.

Horoscop rune: Pești

Berkana, inversată, este runa ce arată incăpățânare, împotrivire, nefiresc. Lasă lucrurile să se întâmple normal, precum curge apa unui râu.

Citeste si:
Noutăți Mazda în Europa: vor fi lansate două SUV-uri, botezate...
Noutăți Mazda în Europa: vor...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.