Previziunile astrale pentru ziua de joi, 20 mai 2021, pentru toate semnele horoscopului european. Nativul care va avea succes garantat astăzi și ce dificultăți întâmpină celelalte zodii.

Luna a intrat în Fecioară, ceea ce conferă nativilor Taur, Fecioară și Capricorn atenție la detalii și totodată succes în toate. Zodia care va primi cel mai mult sprijin din partea astrelor joi, 20 mai 2021.

Berbec

Vei avea parte de o zi aglomerată la muncă. Tranzitul Lunii te îndeamnă să ai mai multă grijă de starea ta. Învață să-ți conservi energia.

Taur

Casa iubirii și a copiilor este vizată astăzi de astre pentru tine. Această schimbare îți aduce în atenție faptul că în jurul tău e nevoie mai mult de implicarea ta. Ai așteptări prea mari.

Gemeni

Luna este azi în casa familiei din horoscopul tău general, lucru care atrage atenție asupra acestui sector de viață și a atribuțiilor legate de gospodărie. În paralel, încearcă să arunci o privire asupra așteptărilor tale în raport cu cei dragi.

Rac

Luna își face intrarea în casa comunicării tale. Altfel spus, încearcă să fii mai atent la cum îți exprimi astăzi punctele de vedere. Este posibil să aduni furtună fără să vrei.

Leu

Astăzi, pentru tine, Luna pune accent pe casa banilor și a bunurilor, lucru care îți aduce oportunități pentru a-ți suplimenta veniturile. Atenție, însă, căci e nevoie de timp până ca acestea să se materializeze complet.

Fecioară

Ai un imbold fabulos astăzi...în toate. Este posibil să fii și prea încrezut, lucru care ar putea deranja și creiona păreri eronate despre tine ori critici.

Balanță

Luna îți arată clar la ce anume trebuie să lucrezi pentru a scăpa de urmările unui episod mai puțin plăcut din trecut. Autocritica își face simțită prezența și tot ea s-ar putea să te scape de regrete.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Scorpion

Ești axat pe viitor și te pregătești riguros în tot ceea ce înseamnă viitoare proiecte ori noi atribuții. Este posibil să primești critici constructive din partea unei persoane apropiate.

Săgetător

Accentul se pune astăzi pe casa carierei, sector care devine încet prioritar pentru tine. Ai grijă la reacțiile tale în fața criticilor. Dacă le iei în nume personal, este posibil să nu răzbești.

Capricorn

Se anunță noi proiecte, poate chiar promovări. Pe scurt, oficial, îți merge bine. Tranzitul Lunii te ajută prin faptul că îți exprimă o viziune realistă și flexibilă, în funcție de circumstanțele care îți ies în cale.

Vărsător

Luna migrează în casa relațiilor și banilor. Acest lucru te va ajuta să accesezi niște oportunități financiare. Premisele pe acest plan sunt bune, iar dacă lucrurile evoluează, totul va fi exact așa cum sperai de mult timp.

Citeste si:
Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024: Află ce îți rezervă...
Horoscopul săptămânii 12 - 18...

Pești

Joi, 20 mai, care lumina pe relația de cuplu și colaborările pe care le ai în plan profesional. Ai grijă la comunicare, deoarece, din entuziasm sau chiar


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.