Carbon, primul incubator romanesc ce sprijina start-up-urile din industria de gaming, anunta lansarea versiunii premium a jocului Link Twin. Jocul este disponibil, la nivel global, in Apple App Store si Google Play Store, la pretul de 1,99$. Mai mult, jocul a fost selectat de catre editorii App Store pentru a fi promovat in categoria Games.

Dupa ce jocul a beneficiat de un soft launch, Link Twin revine, in varianta premium, cu o experienta de joc imbunatatita, pe parcursul a 100 de niveluri impartite in 5 capitole. Directia artistica a fost si ea imbogatita iar nivelurile au fost revizuite, fiecare aducand o noua provocare in universul fantastic al celor doua personaje – Lily si Tom.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Link Twin este o poveste introspectiva, o meditatie asupra pierderii, prezentata printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contributie in moduri neasteptate, cu arta vizuala uimitoare si o coloana sonora obsesiva. Jocul exploreaza, de-a lungul celor 5 capitole si 100 de nivele, legatura inexplicabila dintre doua personaje misterioase, legatura care se dezvaluie pe masura ce acestea exploreaza o lume inselatoare, plina de peisaje fantastice.

„Ne bucuram ca am reusit sa aducem experienta unui puzzle premium produs in Romania utilizatorilor de pe intreg globul. Pe langa mandria primului proiect sub amprenta Carbon care beneficiaza de o lansare la nivel global, consideram ca Link Twin este o buna afirmare a pozitiei industriei de gaming romanesti si speram sa vedem, in viitorul apropiat, cat mai multe sudiouri independente romanesti care sa faca astfel de pasi”, a declarat Catalin Butnariu, General Manager Carbon.

Link Twin a obtinut, luna trecuta, locul II la competitia Pocket Gamer, competitie dedicata proiectelor indie ce are loc la Londra. Jocul este un produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.