“Ne onoreaza ca Link Twin a fost recunoscut la una din cele mai importante competitii dedicate jocurilor indie. Premiul reprezinta un motiv in plus de bucurie pentru ca am reusit sa aratam intregii lumi dovada creativitatii si al potentialului urias pe care il are industria de gaming din Romania,” a declarat Catalin Butnariu, general manager Carbon.

37 de jocuri s-au inscris pentru competitia The Very Big Indie Pitch din acest an. Alaturi de Link Twin, au mai fost premiate jocurile Mona Lisa (locul 1) si Starbeard (locul 3).

Link Twin a fost lansat, in exclusivitate, in 2016, pe telefoanele Samsung, prin programul Games For Samsung , iar de la mijlocul lunii februarie, va fi lansat global, pe iOS si Android.

Porivit unui comunicat remis 9am, Link Twin este o poveste introspectiva, o meditatie asupra pierderii, prezentata printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contributie in moduri neasteptate, cu arta vizuala uimitoare si o coloana sonora obsesiva. Jocul exploreaza, de-a lungul celor 5 capitole si 100 de nivele, legatura inexplicabila dintre doua personaje misterioase, legatura care se dezvaluie pe masura ce acestea exploreaza o lume inselatoare, plina de peisaje fantastice.

Link Twin este un joc produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon.