2022 a fost un an foarte bun pentru filme și pentru cinefili. Însă 2023 se anunță a fi unul și mai bun pentru că în continuare sunt așteptate titluri importante de la regizori consacrați precum Martin Scorsese, Greta Gerwig, Steve McQueen, Michael Mann, Ben Affleck, David Fincher, Francis Ford Coppola, Ridley Scott, Sofia Coppola și, foarte probabil, două filme de Wes Anderson și Yorgos Lanthimos.

Tot în 2023, vom vedea filme ce vor veni în completarea unor francize importante, cum ar fi Spider-Man: Across the Spider-Verse; The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes; Dune: Part Two; Mission: Impossible - Dead Reckoning (Part One); Indiana Jones and the Dial of Destiny; Transformers: Rise of the Beasts.

Cei pasionați de aceste filme, dar care nu mai au răbdare până la lansarea noilor ecranizări, pot intra în pielea personajele principale în jocurile realizate pe baza francizelor. Inclusiv în industria de gambling, in special la jocurile de pacanele, sunt titluri inspirate din filme, precum Mission: Impossible; Spider Man; Indiana Jones și multe altele.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (30 iunie)

Când Indiana Jones and the Dial of Destiny va sosi în cinematografe pe 30 iunie, se vor împlini treizeci și patru de ani de când Indiana Jones și Ultima Cruciadă a apărut pe ecranul de argint. Cu siguranță fanii Indy sunt nerăbdători să se reîntâlnească cu personajul principal și la fel de încântați să vadă ce poate oferi James Mangold pentru ceea ce va fi, cel mai probabil, ultima ieșire a lui Harrison Ford în rolul lui Indy.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (12 iulie)

Tom Cruise revine în rolul agentului FMI - Ethan Hunt în Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, a șaptelea titlu din franciza Misiune Imposibilă. În afară de faptul că aceasta este prima parte a unei povești din două filme, majoritatea detaliilor sunt ținute sub secret de către scriitorul/regizorul Christopher McQuarrie.

Barbie (21 iulie)

2023 va aduce pe marile ecrane poate unul dintre cele mai așteptate filme din această perioadă – Barbie. Internetul a început să fie bombardat cu imagini și ilustrații amuzante din filmul care îi are ca protagoniști pe celebrii actori Margot Robbie și Ryan Gosling. Se spune că filmul a necesitat atât de multă vopsea roz încât a pus în dificultate o mare companie producătoare de vopseluri. Barbie urmează să fie lansat în cinematografe pe 21 iulie 2023. Will Ferrell, Kate McKinnon, Ncuti Gatwa, Michael Cera, America Ferrera și Dua Lipa sunt alte nume mari care s-au alătura producției hollywoodiene.

Citeste si:
Filmele verii vin cu bilete cadou
Filmele verii vin cu bilete...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (4 august)

Vestitele țestoase iubitoare de pizza revin pe marile ecrane. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem este debutul regizoral al lui Jeff Rowe. Este un film animat ce va prezenta povestea țestoaselor ninja cu puteri supranaturale, care ies pentru prima dată din canalizare și încearcă să câștige acceptarea orașului New York prin fapte bune.

Gran Turismo (11 august)

2023 este plin de adaptări cinematografice din jocuri video, iar Gran Turismo ar putea fi cel mai surprinzător joc ce a stat la baza filmului cu același nume. Această populară serie de curse vine pe marele ecrane sub forma unei povești a unui șofer adolescent ce încearcă să devină șofer de mașini de curse. Putem presupune, pe baza jocului, că Gran Turismo va arăta durata carierei acestui șofer, de la curse pentru începători la competiții de talie mondială.

Citeste si:
Irina Fodor ar fi putut fi răpită în America Express. Detaliile...
Irina Fodor ar fi putut fi...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2023 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.