Bachata, stil muzical originar din Republica Dominicană, este un gen de muzică romantică care se poate dansa în 4 pași. Trupa Mandinga mizează de această dată pe puterea acestui stil muzical și le propune iubitorilor de muzică de calitate o nouă piesă inspirată de acest stil muzical. Melodia se numește „Kamasutra", iar artiștii au ales să o lanseze de „Ziua Îndrăgostiților", pe 14 februarie, făcându-le astfel un cadou celor care simt și trăiesc dragostea în sensul pur al sentimentului.

„Kamasutra este pentru mine una dintre cele mai speciale piese pe care le-am lansat până acum. În primul rând, este vorba despre prima bachata pe care o lansează Mandinga, și eu mă simt foarte mândră pentru că este compusă de mine. Faptul că Mandinga este o trupă de muzică latino și că bachata este în trend, ne-a inspirat să compunem și noi una! De mult voiam să avem o bachata proprie și acesta a fost momentul!", povestește Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

„Kamasutra" este o compoziție la care și-au adus aportul Barbara Isasi, împreună cu ai ei colegi, Alexander Himely si Harvis Cuni.

„Ideea mi-a venit într-o seară acasă în timp ce ascultam niște beaturi care m-au inspirat destul de mult. A fost diferit față de alte piese în care inițial îmi venea o linia melodică sau cuvintele cheie pentru refrenul. De data aceasta am început cu prima strofă și apoi mi-a venit refrenul. După ce a fost gata compoziția, le-am trimis piesa colegilor mei care se ocupă de producție, Alexander Himely si Harvis Cuni. Le-a plăcut foarte mult, imediat s-au apucat de partea lor, au adăugat o serie de elemente de producție mega cool și cred că într-o săptămână a fost finalizată! Clar, a fost piesa care n-a ieșit cel mai ușor și repede dintre toate, toți am fost mulțumiți din prima de ea.", continuă artista originară din Madrid.

„Kamasutra" este prima bachata din istoria trupei, un invitație senzuală, plăcută urechii care lasă loc imaginației să-și construiască povestea, în funcție de povestea fiecărui ascultător în parte.

„Ni s-a părut foarte potrivit să o lansăm de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 Februarie, și sper că lumea se va conecta cu piesa și o va simți așa cum am simțit-o noi! Este o piesă perfectă pentru o seară romantică cu partenerul tău, în care să te lași purtată de ritmurile ei și să uiți undeva departe toate sursele de stres. „Kamasutra" este bachata de care aveam nevoie, refrenul fiind foarte simplu, îți rămâne în cap. Îmi doresc să ajungă cât mai departe și oamenii să se distreze ascultând-o!"
, conchide Barbara Isasi.

Citeste si:
Dezbatere intensă pe Internet după reacția polițistului Marian...
Dezbatere intensă pe Internet...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.