Pavel Bartoș își spune impresionanta poveste de viață, cu inima deschisă, ochi în ochii cu Mihai Morar, în cel mai nou episod al podcastului Fain & Simplu.

Pavel Bartoș este invitatul care te va (re)învăța arta de a te bucura cu adevărat de viață. În episodul de astăzi, îi dezvăluie lui Mihai Morar cum a reușit să vadă viața cu optimism, chiar și în cele mai grele momente.

Omul cu 0 % victimizare în discurs, dar cu 100% asumare, ne povestește cum a înfruntat pierderea tatălui său, fiind nevoit să devină „bărbatul familiei" la doar 16 ani. Până în punctul de a-și împlini visul, Pavel Bartoș a fost lăcătuș mecanic, salahor, lucrător comercial, ospătar, chiar și vânzător de mărțișoare. Primii ani în București au fost pentru el încă o provocare. A locuit timp de 6 ani într-o fostă spălătorie, timp în care nu a încetat niciodată să lupte pentru ceea ce-și dorea cu adevărat.

Omul căruia îi curge optimismul prin vene și-a provocat norocul și a luat examenul la Facultatea de Teatru, fără nicio pregătire. Talentul nativ și încrederea în forțele proprii, precum și principiile lui de viață puternice l-au adus astăzi în perioada de glorie a vieții sale profesionale și personale.
Cu toții îl cunoaștem pe Pavel Bartoș, actorul de succes, însă câți dintre noi știm povestea omului Pavel Bartoș? Acea poveste care a inspirat filmul de excepție „Ramon" sau spectacolul împăcării cu sine și rănile copilăriei, „One man aproape show"?

Pavel Bartoș este cel mai bun povestitor al vieții lui: te vei bucura de umorul lui inconfundabil, autoironie, sensibilitate și... nu în ultimul rând, cele mai simple și frumoase lecții de la cel mai fain tată, actor, producător de film și, mai presus de toate, OM.

Citeste si:
VIDEO Psihologul Niculina Gheorghiță, invitatul-surpriză al...
VIDEO Psihologul Niculina...

MANUAL DE VIAȚĂ SIMPLĂ, CU PAVEL BARTOȘ. DE LA SALAHOR LA SUPER ACTOR. | Fain & Simplu 110

„O conversație cu optimistul suprem, omul care, la 16 ani, la moartea tatălui, nu a avut timp pentru a fi trist. Ascultați-i povestea și mergeți să-i vedeți filmul în cinematografe. Pentru că, precum Ramon de pe marile ecrane, și Pavel, când își pune ceva în cap, merge până la capăt.", spune Mihai Morar, realizatorul podcastului Fain & Simplu.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.