Iarna reprezintă o adevărată provocare din punct de vedere stilistic. Un moment când experimentarea devine laitmotiv pentru a atinge un nivel înalt de confort și stil în ceea ce privește ținutele. Levi's creează din acest moment o oportunitate și vine în ajutorul fiecăruia dintre noi cu soluții vestimentare ce îmbină tendințele actuale cu funcționalitatea. Descoperă în paragrafele următoare câteva dintre articolele care sunt must-have pentru acest sezon.

Jachete Sherpa

În 2022, căldura e la modă. Lucru care a făcut foarte popular overlayering-ul - adică acțiunea coordonată prin care suprapui mai multe straturi de haine, pentru a-ți oferi un aspect cool și o protecție garantată împotriva frigului.

În cea mai recentă colecție dedicată îmbrăcăminții de exterior, Levi's oferă o varietate de jachete ce jonglează cu sherpa - un material menit să arate și să te facă să te simți bine. Warm Baby Bubble Trucker și Retro Sherpa Trucker sunt jachetele care acaparează atenția în materie de modă feminină. Gulerele voluminoase și călduroase alături de croiala lejeră pe corp fac din aceste piese niște item-uri care în mod clar vor oferi complexitate ținutelor.

Când vine vorba de modă masculină, ne-au atras atenția jachetele Lakeside Mock Neck și Type 4 Sherpa Trucker. Articole care ilustrează perfect modul în care Levi's reușește să „împrumute” culorile naturii din acest anotimp, oferindu-le un sens cu totul nou. Mai mult, acest caracter de reinventare se resimte în croiala hainelor - de la un fit tight în zona umerilor și a taliei, până la aspectul lejer din zona brațelor și a pieptului. În acest sens, cele 2 jachete sunt ideale pentru outfit-urile oversized, stratificate și effortless.

Puffers

Păstrând linia unei funcționalități ridicate, Levi's aduce în prim-plan și opțiuni mai stylish pentru serile în oraș. Gecile Luna Core vor cuceri cu siguranță iubitoarele de modă prin lungimi și culori variate. Acestea asigură un caracter divers ce poate fi de folos în tot felul de contexte.
La polul opus, bărbații pot opta fie pentru o geacă Telegraph Hood sau Parka, în funcție de lungimea și protecția pe care doresc să o aibă. În ambele cazuri, Levi's a folosit puf de calitate superioară în procesul de realizare, oferind o izolare completă împotriva frigului.

Beanies

Nu în ultimul rând, accesoriile sunt și vor fi mereu o necesitate, fiind cele care pot oferi o notă în plus de stil și un aspect complet schimbat întregii ținute. Iarna anului 2022 este doar despre beanies. Texturi diferite, culori diverse și fit-uri care mai de care unice. De exemplu, nu îți fie teamă să optezi pentru un beanie roșu aprins într-un outfit monocrom. Sezonul acesta este doar despre experimentare!

Citeste si:
The Visionary Lab, Vitra și Levi’s, elaborează Icons Re/Outfitted -...
The Visionary Lab, Vitra și...

Articolele prezentate mai sus reprezintă doar o parte din colecția de îmbrăcăminte pentru exterior a acestui sezon. Vizitează www.levis.com și descoperă noile tale articole vestimentare preferate!

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.