TOMMO este unul dintre artiștii din România care a reușit să cucerească lumea întreagă cu producțiile muzicale pe care le-a lansat în cei peste 10 ani de activitate în zona muzicală. TOMMO revine în atenția publicului cu o nouă piesă, un remix interesant care are deja peste 600.000 de vizualizări pe contul oficial de youtube al artistului.

„TOMMO BBY REMIX", cea mai nouă piesă lansată, este un combinație inspirată între „I'm alone" si „Will carry on", două piese care au un succes nebun în toată lumea, melodii care au adunat peste 100 de milioane views pe Youtube („We carry on" - 84 milioane și „I'm alone" - 23 milioane).

Mai mult decât atât, cele două piese au depășit 1 miliard de vizualizări și pe toate rețelele de socializare și streaming global, iar „I'm alone" a ocupat locul 4 în Top Shazam Global.

Ascultă „TOMMO BBY REMIX"

Pe lângă piesele pe care le compune pentru el, Bogdan TOMMO, creierul din spatele industriei TOMMO PRODUCTION, și-a pus amprenta pe piese, dar și pe cariera artiștilor care, de asemenea, și-au construit un parcurs corect pe piața muzicală din România. Nicole Cherry este doar un exemplu, în acest sens. Artista a fost descoperită de producătorul muzical, el fiind, de asemenea, compozitorul piesei „Memories", un succes enorm pentru frumoasa artistă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.