ZUnivers le propune ascultătorilor primele 7 producții distincte. 7 podcasturi cu identitate proprie, dar un numitor comun: cel al comunității de interese care formează marea familie ZU. Pe lângă binecunoscutul deja, „Fain & Simplu”, de astăzi pe contul de Youtube ZUnivers iubitorii de informație de calitate se vor bucura să descopere:

Urban Flex” cu Otrava. Vloggerul propune un podcast de cultură urbană, cu informații de calitate despre cele mai interesante locuri din oraș, restaurante, pub-uri, piese de teatru, filme, muzică, artă.

Reset” cu Răzvan Popescu, este un podcast talk-show în care sunt dezbătute cele mai discutate și controversate subiecte ale momentului, alături de specialiști în domeniu.

Me, myself and my work” este realizat de Andra Pintican. Acesta este un podcast despre viața profesională în care „învățăm să lucrăm cu sens și să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă”, dezvăluie Andra Pintican.

DilEmma”, cu Emma de la ZU, este un podcast pentru suflet în care „descoperim cum să ne gestionăm emoțiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar și cum să avem relații sănătoase cu cei din jur”.

Eu la puterea tu”, cu Elwira și Mihai Petre, aduce în fața publicului modele de cupluri de succes care își vor pune pe tapet povestea, confirmând cumva, încă o dată, că energia dintr-un cuplu este cea mai importantă pentru o viață bună, frumoasă, dar și pentru performanță.

Istoria pe răzătoare”, cu Emi Iavorenciuc, vine cu pastile de câteva minute pe subiecte din istorie, contextuale, cu întâmplări din ziua de azi sau pastile pe subiecte din istorie povestite pe înțelesul tuturor.

BiblioTea”, cu Tea Teodorescu, pregătește cea mai faină listă cu recomandări de carte.
„În 5 minute afli totul despre cărțile pe care merită să le citești, dintr-o largă arie de genuri literare. Promit să vin cu o carte la fiecare ediție!”, explică Tea Teodorescu.

Citeste si:
Începe un nou sezon de Green Report Podcast!
Începe un nou sezon de Green...

Stau de câteva săptămâni și mă gândesc cum o să fie în ziua lansării ZUnivers, atunci când o să le spunem ascultătorilor ce înseamnă cu adevărat acest proiect. Le-am propus această temă de discuție chiar și copiilor, la Radioul Copiilor, în Morning ZU, iar unul dintre răspunsuri a fost acela că este o navă spațială a lui Radio ZU care îi va duce pe copii pe Marte, iar altul a fost acela că este viitorul Radio ZU. Cumva... deloc departe de acest concept.

Viitorul Radio ZU nu este acela să mai facă niște emisiuni de radio. Astăzi emisiunile le găsești când vrei, acolo unde vrei. Radioul îl asculți pentru o stare, însă dacă ești interesat de mai mult de atât, ai la îndemână podcasturile. În acest context a apărut ZUnivers, prima rețea adevărată de conținut de podcasturi din România. Mă bucur tare mult să fi găsit formate de podcasturi și gazde pentru ele, care fac ca ZUnivers să ofere informații specializate, verificate, documentate, utile nouă tuturor.”, povestește Mihai Morar.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Botoșani,...
Altex își extinde rețeaua și...

ZUnivers își propune o dezvoltare continuă, astfel încât să atingă cât mai multe din sferele de interes ale celor care, împreună, formăm marea comunitate ZU.

Așadar, Radio ZU te invită în ZUnivers, pe canalul de Youtube ZUnivers, dar și în aplicația mobilă Radio ZU și pe toate platformele de podcast.

ZUnivers este un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL, disponibil pe YouTube, Spotify, Apple si Google Podcast și în aplicația Radio ZU


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.