Așteptarea a luat sfârșit! Azi, 2 noiembrie, la ora 19:00, lansăm ZUnivers, LIVE pe canalul nostru de YouTube. Ne plac foarte tare surprizele, așa că mai multe despre acest ZUnivers veți afla azi, de la Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Simion și Dani Oțil.

Când cele mai faine idei se unesc, se naște un univers, atât putem să vă spunem. De aici, lăsăm curiozitatea voastră să vă ducă pe canalul nostru de YouTube, azi, la ora 19:00.

„Mâine la ora 19:00 o să facem un matinal de seară, dar nu un matinal de radio, ci un matinal al matinalurilor; va fi un fel de ciocnirea titanilor. Eu și Buzdugan o să facem un LIVE pe canalul de YouTube Radio ZU cu Răzvan și Dani. Ce se întâmplă de obicei la ciocniri? Se naște un univers.", a anunțat Mihai Morar la Morning ZU.

Dacă nu te-ai abonat încă pe canalul nostru de YouTube, o poți face aici: https://www.youtube.com/c/RadioZUoficial

De abia așteptăm să faci parte din acest ZUnivers! Azi, la ora 19:00. Stay tuned!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.