Începând din data de 12 octombrie, abonații RCS-RDS din București și Ilfov vor găsi posturile de televiziune într-o altă ordine decât cea de până acum.

Astfel, METROPOLA TV intră în grupul canalelor generaliste și este de găsit la pozițiile 41 - pentru emisia HD și 42 pentru emisia SD, în grila RCS-RDS din București și Ilfov. Noua poziționare este valabilă pentru abonații RCS-RDS din zona Capitalei și Ilfov.

Pentru abonații RCS-RDS din restul țării modificarea urmează să intre în vigoare începând cu data de 20 octombrie.

Programele Metropola TV, la nivel național, pot fi urmărite în continuare pe TELEKOM Canal 804, INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital - Canal 12, ORANGE TV Canal 38 & Orange TV GO, Vodafone - Canal 804 și pe www.metropolatv.ro.

Metropola TV lansează noua grilă de programe și le pregătește telespectatorilor producții noi

Începem un sezon nou care pune în continuare accent pe informația de cea mai bună calitate, tratată cu obiectivitate și seriozitate. De asemenea, grila de programe se îmbogățește cu emisiuni care vor aduce informații utile pentru sănătatea întregii familii, explicarea unor probleme din domeniul juridic, analize și dezbateri din domeniu social, cât de importanți sunt bunicii și cum ne ajută experiența lor în familie, iar sportul și divertismentul vor completa misiunea Metropola TV.

Retail jobs

Metropola TV își întărește segmentul de emisiuni informative și de dezbatere. Echipa știrilor Metropola TV va produce jurnale de știri pe tot parcursul zilei. La ora 12:00, telespectatorii o vor putea vedea, în continuare, pe Fulvia Bogaciu care va prezenta jurnalul de prânz, urmând apoi să o urmărească și de la ora 15:00, la un nou buletin de știri. La ora 18:00, Rafaelo Varga va prezenta principalele știri ale zilei.

În plus, în echipa Metropola TV intră specialiști de renume, printre care avocatul Radu Dinulescu și jurnaliștii Radu Preda și Cora Muntean.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.