Cum să trăim cu 8 ani mai mult?. Întrebare la care răspunde Dr. Raluca Anton, în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu", realizat de Mihai Morar. În plus, în cadrul aceluiași episod, cea mai bine vândută autoare a momentului, în România, dezvăluie care sunt căile pe care le putem urma pentru a avea un cuplu stabil și fericit.

Prima sa carte – Terapie 1 la 1 cu sinele tău – s-a epuizat în doar 24 de ore, făcând din doamna doctor în psihologie un veritabil specialist și în publicistică. Ce a fermecat mii de oameni care i-au așteptat cu sufletul la gură cartea? Ce putem afla direct de la ea, învăța și aplica acasă ca să avem o relație firească în primul rând cu noi înșine, și ulterior, în cuplu și societate?

MANUAL PENTRU CRIZA RELAȚIILOR. CUM SĂ TRĂIM CU 8 ANI MAI MULT? DR. RALUCA ANTON | Fain & Simplu 086

Vino la prima întâlnire a comunității „Fain & Simplu"

Mai mult decât atât, pe 15 octombrie ai ocazia să o întâlnești față în față pe dr. Raluca Anton, în cadrul primei întâlniri a comunității „Fain & Simplu" pe care Mihai Morar a denumit-o „CONFERINȚA DESPRE MINTE ȘI SUFLET", eveniment care va fi găzduit de Ateneu Român.

Retail jobs

„A doua zi după ziua mea, vă invit la #FainsiSimpluXAteneu, la un "Ateneu al Minții și al Sufletului". Înainte de a exista cea mai frumoasă clădire a Bucureștiului, a existat Societatea "Ateneul Român", care avea ca scop educația clasei de mijloc cu ajutorul cursurilor și conferințelor. Asta a fost, de la început, Ateneul Român. Și asta mi-am propus, de la început, și pentru Fain & Simplu. Așadar, cu emoție, dar curaj, vă anunț că sâmbătă, pe 15 octombrie, voi găzdui prima conferință cu "mințile" voastre preferate, pe scenă, și cu "sufletele" acestei comunități în sală. Pentru că eu cred că "Fain & Simplu" a devenit o comunitate cât o societate.", a declarat Mihai Morar.

Citeste si:
Mihai Morar, 10 fotografii și cele mai frumoase cuvinte despre...
Mihai Morar, 10 fotografii și...

Alături de el, la acest eveniment care-i va bucura, printre altele, și împlinirea vârstei de 41 de ani, îi va mai avea alături și pe Prof. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Dr. Acad. Vlad Ciurea și pe Paul Olteanu, Mind Architect.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.