În această săptămână, proiectul intitulat “Se cântă în 2” continuă cu trei noi agape muzicale, programate a avea loc în trei parcuri mici, de cartier, din Sectorul 2 al capitalei. Astfel, joi 08 septembrie 2022, începând cu orele 19.00, chitara încântătoare a lui Maxim Belciug, însoțită de percuțiile zglobii ale lui Gabriel Bălașa, va răsuna în Parcul Florilor din Pantelimon, această serată fiind de fapt o reprogramare a evenimentului care ar fi trebuit să deschidă proiectul, dar care a fost amânat din pricina condițiilor meteo neprielnice. În ziua următoare, vineri 09 septembrie 2022, la aceeași oră, cei doi muzicieni vor putea fi ascultați în Parcul Titus Ozon de pe Bulevardul Gării Obor, iar duminică, 11 septembrie 2022, muzica se va muta în cartierul Doamna Ghica unde, începând tot cu ora 19.00, este programată o nouă agapă muzicală, de data aceasta în Parcul Lunca Florilor, din strada Răușeni nr. 7.

Aceste recitaluri degajate, în aer liber, fac parte dintr-un demers comunitar care-și propune să ducă muzica și frumosul către cei care au mai rar, sau chiar deloc, posibilitatea de a păși într-o sală de concert, oferindu-le acestora prilejul unor întâlniri muzicale chiar lângă casă, în grădinile publice dintre blocuri, acolo unde, după muncă, după școală, oamenii se strâng să comunice, să se recreeze și să-și petreacă vremea în mod plăcut, împreună. Căci, să nu uităm, avem nevoie a ne îngriji și de suflet.

Proiectul “Se cântă în 2”, care va continua până pe data de 18 septembrie, este organizat de Asociația Culturală Kitarodia și este cofinanțat de Primăria Sectorului 2 al Municipiului București. La toate evenimentele, intrarea pentru public este liberă.

SE CÂNTĂ ÎN 2 - agape muzicale cu Maxim Belciug și Gabriel Bălașa sub cerul liber | Facebook


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.