FAIN & SIMPLU PODCAST nominalizat la ELLE New Media Awards 2022. „E cel mai „eu" proiect al meu. Sper să devină cel mai „eu" loc al tău!", acestea au fost cuvintele lui Mihai Morar în 2020, atunci când a început povestea Fain & Simplu.

Elle, cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, pentru femei, din întreaga lume, organizează de 7 ani gala de premiere a celor mai influente personalități din mediul online. Anul acesta a apărut o nouă categorie în lista de vot: #podcast, iar „FAIN & SIMPLU" este unul dintre proiectele nominalizate.

VOTEAZĂ Elle New Media Awards 2022 – PODCAST – Fain & Simplu (Mihai Morar)

„Suntem extrem de recunoscători pentru aprecierea primită din partea Elle România, prin încadrarea podcastului „Fain & Simplu" în topul celor mai influente podcasturi din România. Clubul pentru minte, trup și suflet n-ar fi existat fără contribuția ta. Fiecare share, like, comentariu sau vizualizare acordată de către tine ne-a încărcat de energie și motivație pentru a scrie un nou capitol din povestea noastră.

Comunitatea Fain & Simplu este nominalizată la ELLE New Media Awards 2022! Dacă simți că acest podcast este un companion de seamă în călătoria ta spre echilibrarea minții, a sufletului și a trupului, te invităm să ne lași votul tău de încredere la categoria #podcast.", acesta este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar către toți cei care simt „Fain & Simplu".


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.