În timpul primei luni de desfășurare, tabăra internațională de vară Easy Breezy de la Novakid a înregistrat circa 6.000 de tineri cursanți de engleză care s-au alăturat programului online captivant.

Cea de-a doua ediție a taberei internaționale de vară Easy Breezy organizate de Novakid a reunit deja peste 6.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 4-15 ani, din toată lumea. Tinerii studenți participă la programul online în decursul a 3 luni, timp care include peste 70 de activități educaționale, menite să introducă îmbogățirea cunoștințelor în divertismentul din timpul vacanțelor de vară.

Programul Easy Breezy respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și le permite copiilor să cunoască programarea, să învețe cum se pregătește un mic-dejun delicios, chiar să descopere canioanele sau alte locuri uimitoare din lume, iar aceste activități se întâmplă în timp ce se învață și se exersează limba engleză cu colegii, prin conversații. Acest cadru prietenos pentru copii va ajuta la dezvoltarea comunicării interculturale și va putea forma noi prietenii.

Călătorii virtuale pe Glob

În fiecare lună, Novakid lansează noi activități în cadrul Taberei de vară Easy Breezy.

În iulie, studenții se vor bucura de o nouă excursie captivantă transmisă în direct de la Marea Moartă, care este cel mai jos punct înregistrat de pe Pământ. Elevii vor afla de unde-i provine numele, de ce unii îl numesc „locul perfect pentru cei care nu știu să înoate” și de ce navele nu pot naviga acolo. În drum spre Marea Moartă, studenții vor vizita, de asemenea, canioanele și unul dintre cele mai mici deșerturi din lume, unde vor putea face cunoștință cu “locuitorii” - frumoasele cămile.

Programa lunii: ateliere și sesiuni de streaming

Tinerii cursanți se vor alătura săptămânal la sesiunile live găzduite de streamerii JP și Roxy, unde fiecare dintre studenți și gazde se vor provoca reciproc în jocuri distractive, vor învăța cuvinte și expresii noi în engleză și, bineînțeles, se vor distra de minune!

Citeste si:
Cine este Irina Scarlat și ce poți învăța de la ea la Startup...
Cine este Irina Scarlat și ce...

Dayna, unul dintre profesorii prezenți, va găzdui activități de canto pentru copii, în luna iulie. Cântatul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a alătura cuvinte noi vocabularului într-o limbă străină. Datorită mediului relaxant care îmbunătățește rezultatele studiului și performanța generală a limbii, în timpul orelor de canto, copiii vor învăța melodii noi și își vor extinde vocabularul în limba engleză!

Toate atelierele și sesiunile din cadrul Taberei de vară Easy Breezy sunt formate cu activități în ritm propriu pentru consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea autonomă de învățare a copiilor.

Tabăra de vară pentru copii Easy Breezy Summer Camp, de la Novakid, va avea loc până pe 29 august 2022. Mai multe informații despre aceasta se regăsesc pe https://www.novakid.ro/camp.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.