Carla's Dreams vorbește puțin și face mult. Carla's Dreams este modest și un desăvârșit creator. Carla's Dreams este un proiect, dar cine este în spatele Carla's Dreams. Un OM. Pentru prima dată, omul din spatele Carla's Dreams a avut momentul lui și s-a „descoperit", în fața lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu".

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, asa ca sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta... Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștinț aproape bolnavicioasă.", i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar.

„A APĂRUT PODCASTUL CU @carlasdreams VULNERABILUL. OMUL, adică. Nu artistul. Nu proiectul. Probabil primul interviu în care îl vedeți pe om. Nu vă zic mai mult. E cel mai greu Podcast Fain & Simplu de până acum. Dar, probabil, cel mai bun. Vă mulțumesc. Și îi mulțumesc și lui că s-a descoperit într-atât.", declară realizatorul podcastului „Fain & Simplu", Mihai Morar.

PRIMUL PODCAST CU CARLA'S DREAMS, OMUL. | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 076


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.