O cerere în căsătorie pusă în scenă la Disneyland, în Paris, a fost întreruptă de un angajat al parcului de distracții care a decis să își respecte fișa postului și într-un moment mai... delicat.

Un bărbatul îndrăgostit și-a dus iubita în fața unui castel colorat din parcul de distracții Disneyland, unde plănuise să își ceară iubita în căsătorie. Chiar în momentul în care a îngenuncheat în fața femeii, un angajat a venit val-vârtej și i-a luat omului inelul din mână.

Fără să stea pe gânduri, el le-a spus celor doi îndrăgostiți să plece de pe platformă, deoarece se află într-o zonă în care turiștii nu au acces.

Îndrăgostiții nu au avut altă cale de ieșire și au plecat, iar apoi angajatul le-a înapoiat inelul.

Bărbatul a repetat apoi cererea în căsătorie și a ținut să precizeze, într-o postare care s-a viralizat, că iubita lui a spus ”Da”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.