Horoscop săptămânal 6-12 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi abandonez grijile Universului. Știu că el are grijă de mine. Știu că sunt acolo unde trebuie să fiu. Știu că această perioadă este una cu lecții importante. În cele din urmă, totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am puterea de a alege. Am puterea de a spune "Nu" și de a merge mai departe atunci când lucrurile nu sunt cele mai favorabile mie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Și asta va trece. Îmi abandonez grijile Universului și încep să îmi număr binecuvântările. Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile noi care mă așteaptă.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu oamenii din jurul meu. Nu am nevoie de certuri sau de conversații fără rso. Învăț să ascult cu adevărat pentru a înțelege ce se întâmplă în jurul meu.

Citește continuarea pe kudika.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.