Sezonul al 12-le al emisiunii “Românii au talent” a ajuns la sfârșit. Finala show-ului va avea loc vineri seara și va putea fi urmărită pe PRO TV. Cei 11 finaliști vor ieși pentru a impresiona juriul și publicul pentru ultima dată și pentru a câștiga marele premiu.

Finala Românii au Talent

Iată că și sezonul al 12-lea de la Românii au Talent este pe sfârșite. Vineri seara cei 11 concureți vor da tot ce e mai bun pentru a convinge oamenii de acasă că merită să câștige acest show de talente. Darius Mabda, Ana-Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, X-treme Brothers, Martina Meola, Raisa Radu, Gabriela Dincă, Zametheea și Alex Dowis sunt finaliștii acestui sezon de la Românii au Talent.

Pe lângă titlul de câștigător al sezonului 12 al show-ului Românii au Talent, câștigătorii se luptă pentru marele în valoare de 120.000 de euro. Emisiunea va putea fi vizionată în direct pe PRO TV și pe VOYO, începând cu ora 20.30.

Cum îți poți vota favoriții

Românii vor putea vota concurenții preferați prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după ce se va anunța START VOT. Este necesar să fie folosite codurile participanților care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Din păcate românii de peste hotare nu vor putea vota prin SMS, acest serviciu fiind valabil doar pe teritoriul României. Însă telespectatorii vor putea vota și online pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

Premiul de originalitate în sezonul 12 la Românii au Talent

Tot în finala din această seară se va oferi și premiul de originalitate care constă în 10.000 de euro. Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda sunt concurenții nominalizați pentru acest premiu. Tot telespectatorii au decis la sfârșitul ultimei semifinale la cine va merge premiul de originalitate din acest sezon.

Laura Bretan este invitatul special în Finala Românii au talent

Și pentru că la Românii au Talent nu se poate fără suprize, invitatul special al serii va fi Laura Bretan care va cânta și încânta publicul din marea finală.

Laura Bretan, o soprană în vârstă de 13 ani, a câștigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în 2016 în finala celui de-al șaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”.

Citeste si:
Scandal la Românii au Talent, după ce s-a aflat câștigătorul...
Scandal la Românii au Talent,...

Concurenta a fost trimisă direct în finală de prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, care au folosit în premieră butonul auriu ”Super Golden Buzz”, după ce Laura Bretan a interpretat, în etapa audițiilor, aria ”O mio babbino caro” din opera ”Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.