În show-ul din prime time al televiziunii Metropola TV, în care Mădălin Ionescu s-a reinventat, postul TV a înregistrat un record absolut de audiență. În emisiunea din seara de 9 mai, minutul de aur s-a înregistrat la ora 21:23 de minute, cu un rating pe targetul comercial 18-54 urban de 0,525. Invitații lui Mădălin Ionescu, General Locotent în rezervă Gabriel Crețu și H.D. Hartmann, profiler analist politic, au decodificat cel mai bine culisele paradei din 9 mai organizate în Rusia.

Specialiștii au explicat în detaliu elementele de protocol folosite de serviciul de pază al președintelui rus, Vladimir Putin. De asemenea, au concluzionat și de ce nu au putut zbura escadrilele de avioane și au analizat diferențele dintre această paradă și cele din anii precedenți. Nu a lipsit nici istoricul acestor manifestări militare din capitala Rusiei, fapt neîntâlnit pe niciunul din posturile tv concurente.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show", de la Metropola TV, o emisiune care a clarificat, coerent și cu păreri din partea oamenilor specializați, unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului la nivel mondial.

EMISIUNE integrală poate fi urmărită aici:

Mădălin Ionescu Show se difuzează, la Metropola TV, de luni până joi, în direct, de la ora 21.00.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe reţelele:

  • RCS&RDS – 123
  • TELEKOM – 125
  • INES IPTV – 191
  • NextGen – 12
  • ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO
  • Vodafone – 804

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.