Cântăreţul australian Nick Cave a anunțat, în cadrul unui comunicat oficial, că fiul său, Jethro Lazenby, a murit la vârsta de 31 de ani. Este al doilea copil pe care artistul îl pierde în ultimii 7 ani.

„Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment", a transmis Nick Cave, în cadrul unui comunicat.

Cunoscut și sub numele de Jethro Cave, fiul artistului fusese închis la începutul acestui an în urma unei agresiuni asupra mamei sale, Beau Lazenby, în Melbourne, iar în anul 2018 fusese arestat pentru că și-a agresat iubita, pe care a și amenințat-o cu moartea.

El fost eliberat pe cauțiune de la Melbourne Remand Centre joia trecută, 5 mai, cu două zile înainte de a muri, după ce un magistrat i-a spus că trebuie să se supună unui tratament pentru abuz de substanțe și să evite contactul cu mama sa în următorii doi ani.

Nick Cave și-a mai pierdut un fiu în anul 2015

Jethro Lazenby s-a născut în Melbourne în 1991 și a aflat că Nick Cave era tatăl său abia la vârsta de opt ani. Pe atunci, artistul era căsătorit cu journalista Viviane Carneiro. Jethro a început să activeze în modeling, având prezentări inclusiv pentru casele de modă Balenciaga și Versace, și a avut roluri de actor în filmul Corroboree din 2007 și în 2011 Mica prințesă, unde a a jucat rolul lui Isabelle Huppert, scrie observatornews.ro.

În ultimii ani, Jethro a început să aibă probleme psihice, iar avocatul său a dezvăluit recent că acesta suferea de schizofrenie.

Cave și-a mai pierdut un fiu, Arthur, în 2015, după ce acesta a căzut de pe o stâncă din Brighton. Avea 15 ani și luase droguri înainte de tragedia în care și-a pierdut viața.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.