Mihai Morar lansează episodul săptămânal al podcastului „Fain & Simplu", o nouă lecție despre viață dintr-o altfel de viață. Invitatul moderatorului este, de această dată, Părintele Teologos, una dintre mințile strălucite ale ortodoxiei românești de pe muntele Athos. Un episod despre înțelepciune și smerenie, dar și despre misiunea noastră pe pământ.

Ce înseamnă, cu adevărat raiul? Dar iadul? Care este misiunea noastră între semenii noștri și cum ajungem mai aproape de Dumnezeu? Sunt întrebări pe care mulți credincioși și le-au adresat deseori. Un dialog cât o spovedanie, o reală poartă către credință. Crescut și educat în lumea laica, minte însetată de cunoaștere, fost programator IT, părintele Teologu a găsit în singurătate, credință și smerenie, răspunsuri pe care le căutăm toți.

„ASCULTAȚI ASTA PÂNĂ LA CAPĂT ȘI APOI VEDEȚI NOUL PODCAST @fainsisimplu DIN MUNTELE ATHOS. 🙏 Am publicat acum conversația cu Părintele Teologos, un fost programator IT în România care a devenit călugăr în Sfântul Munte. Un podcast despre știință și conștiință. Despre cum omul încearcă, azi, să-l recreeze pe Dumnezeu după chipul și asemănarea lui.

Despre cum omul încearcă să se îndumnezeiască prin prea multă iubire de sine, confort, tehnologie etc... Despre părțile sufletului și despre minte - ca parte a sufletului. Despre bunul-simț, care trebuie să rămână deasupra logicii.", povestește Mihai Morar care ne invită să ne bucurăm de acest episod absolut special al podcastului „Fain & Simplu".

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.