Metropola TV a pregătit un program cu totul și cu totul special anul acesta de Paște. Pe 24, 25 și 26 aprilie, în zilele Sfintelor Sărbători Pascale, vedetele Metropola TV transmit un adevărat maraton de ediții speciale de Paște în care te vor bucura cu subiecte emoționante, invitați de pus la suflet, atmosferă de sărbătoare într-un cadru de vis.

Georgia Dascălu cu Dana Istrate alături de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea îți vor spune „Hristos a Înviat!" în prima parte a zilei, pentru ca mai apoi să fii preluat în ediții speciale de Paște conduse de Oana Maria Constantin, Mariana Zberianu, Rafaelo Varga, Alice Bodescu, Gabriel Bălașu, Gabriela Maalouf și Mădălin Ionescu.

Invitați de marcă trec pragul platoului de televiziune Metropola TV special pentru tine, telespectatorule. Daniela Gyorfi, Diana Enache, Cristi Pulhac, Paula Hrișcu, Dacian Varga, Yamatto Zaharia, Elisabeta Lipă, Mirela Retegan sunt doar o parte dintre numele importante care te vor bucura în zile de sărbătoare.

În premieră absolută, postul de televiziune Metropola TV va transmite în exclusivitate concertul 3 Sud Sud, concert pe care legendara trupă românească l-a susținut pe 4 martie, la Sala Palatului. „Best Off 25" va putea fi urmărit, în prima zi de Paște, pe 24 aprilie de la ora 15:30 și, în reluare, pe 25 aprilie, în a doua zi de Paște, de la ora 21.00.

„Metropola TV îți dorește să ai LINIȘTE și PACE de PAȘTE! Petrece Sărbători Pascale în familie cu Metropola TV. 24, 25, 26 aprilie, maraton de ediții speciale de Paște.", declară oficialii postului TV.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe RCS&RDS digital pe canalul 123, TELEKOM – canalul 125, INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12, ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua, Vodafone pe canalul 804.

Paula Hrișcu, în cel mai emoționant moment.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.