Mașa, ursoaica din Ucraina adusă recent la Sanctuarul de la Zărnești pentru a fi salvată din calea războiului, a murit.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Asociației de urși AMP Libearty.

Mașa a ajuns în România, în sanctuarul din Zărnești, la data de 21 martie. Ursoaica a trăit 22 de ani într-un circ din Ucraina și a fost salvată din calea războiului de către o asociație pentru protecția animalelor de la noi din țară.

După doar trei săptămâni de libertate, Mașa a murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Ursoaica Mașa a murit în sanctuarul din Zărnești

”Masha a plecat...Am crezut că iubirea este suficientă, dar nu a fost! Cât de nedrept...De ce doar câteva zile de libertate? Aveai o viață întreagă înainte frumoasă #Masha. Până și soarele s-a bucurat că ai ajuns în sanctuarul din Zărnești! Mai știi? Nu ai apucat să te bucuri deplin de pădure, nu ai apucat să simți îndeajuns că oamenii pot fi și buni!

Oare nu ai mai avut putere să lupți? Pentru cei care te-au iubit și și-au dorit pentru tine măcar câțiva ani de fericire durerea este acum imensa. Aleargă liniștită în pădurea veșnică, frumoasă #Masha. Acolo sunt urșii noștri dragi care îți vor fi prieteni și nimeni, niciodată, nu o să te mai închidă, nu o să mai fi legată cu lanțul și nu va trebui să faci pe clovnul.

Sperăm doar că, în puținul timp petrecut în sanctuarul AMP Libearty, ai simțit iubirea noastră. Îi mulțumim noi, în locul tău, și lui Lionel De Lange , cel care te-a luat de la circ, care a făcut aproape imposibilul să te scoată dintr-o țară bombardată și te-a adus în sanctuar. Ești liberă #Masha! Pentru totdeauna”, anunță, pe Facebook, reprezentanții Asociației de urși AMP Libearty.

Citeste si:
Oana Roman va ajunge pe masa de operație. Ce a pățit fiica lui...
Oana Roman va ajunge pe masa...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.