Black Coffee a câștigat duminică seară premiul Grammy pentru Cel mai bun album de muzică dance-electronică, Subconsciously. Artistul a fost prezent, împreună cu fiul său cel mare, Esona, la cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy, în Las Vegas .

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul muzicii, pentru faptul că îl pot împărtăși cu lumea întreagă, că are puterea de a vindeca suflete și de a ajuta oamenii să depășească unele momente din viață.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest album, de la Msaki din Africa, până la David Guetta, care a crezut în mine și în urechea mea. De asemenea, Pharell Williams, Josie, Delilah, Rams și toți cei care sunt pe acest album”, a declarat Black Coffee.

Subconsciously a fost foarte bine primit de publicațiile mari de muzică din lume, multe dintre ele remarcând faptul că “a construit o hartă formidabilă a geografiei muzicale a locului pe care el îl numește acasă”.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei din întreaga lume, care îmi ascultă muzica, că au crezut și cred în mine. Familiei și copiilor mei”, a continuat artistul.

Albumul prezintă colaborări cu artiști internaționali precum Pharrell Williams, Usher, David Guetta și Delilah Montagu, dar și sud africani - Msaki, Una Rams, Tellaman și Sun El Musician.

Este pentru prima dată când un muzician sud-african câștigă sau este nominalizat la categoria Cel mai bun album dace-electronic la Premiile Grammy.

Black Coffee poate fi văzut anul acesta în România, pe 3 iunie, la SAGA Festival, pe Arena Națională din București.

Biletele pentru SAGA pot fi cumpărate de aici.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.