Estelle Harris, cunoscută pentru rolul Estelle Costanza, mama personajului George Costanza din popularul serial de comedie al anilor 1990 ''Seinfeld'', a decedat la vârsta de 93 de ani, informează duminică bbc.com.

Actriţa americană de film şi televiziune a asigurat totodată vocea personajului Mrs Potato Head în animaţia ''Toy Story 2'' (1999), rol pe care l-a reluat în continuările din 2010 şi 2019 ale peliculei.

Graţie tonalităţii înalte a vocii, precum şi a temperamentului energic, Harris a transformat rolul Estelle Costanza într-o mamă ficţională îndrăgită de fani pentru insultele ei absurde. Începând cu 1992, Harris a apărut în zeci de episoade de-a lungul a cinci sezoane din ''Seinfeld'', informeaza Agerpres.

Estelle Costanza a lăsat în urmă trei copii, trei nepoţi şi un strănepot.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.