Academia Americană de Film l-a invitat miercuri pe Will Smith să trimită o declaraţie scrisă privind comportamentul său la gala premiilor Oscar.

Potrivit unui comunicat remis EFE, Will Smith are termen de 15 zile pentru a trimite această declaraţie, înainte de 18 aprilie când Academia Americană de Arte şi Ştiinţe Cinematografice prevede să adopte o măsură disciplinară ce ar putea merge de la suspendare, sau orice altă sancţiune, şi până la expulzarea din rândurile sale, scrie ziare.com.

Sancțiunile pe care le poate primi Will Smith

Deşi printre măsurile prevăzute se număra şi retragerea premiului Oscar pe care Will Smith l-a câştigat pentru interpretarea sa în filmul "King Richard", comunicatul nu face referire la această posibilitate, limitându-se la aplicarea de "alte acţiuni".

Miercuri, Consiliul de administraţie al Academiei "a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Will Smith pentru încălcări ale politicilor Academiei, care includ contact fizic inadecvat, comportament abuziv sau periculos şi compromiterea integrităţii Academiei", se arată în comunicat.

O eventuală "acţiune disciplinară" împotriva sa va fi discutată în cadrul unei reuniuni programate pentru 18 aprilie şi ar putea include suspendarea sau excluderea lui Will Smith din Academie, care este formată din mii de membri, se precizează în comunicat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.