Emisiunea „Dragoste de România”, prezentată de Cezara Munteanu, revine într-un sezon nou pe Metropola TV. Vineri, 11 martie cu începere de la ora 21.00, telespectatorii vor putea intra, din nou, în poveștile frumoase scrise de-a lungul timpului pe teritoriul României, povești pe care echipa emisiunii le descoperă și, cu drag și profesionalism, le aduce în fața publicului.

Așadar, cei care urmăresc programul prezentat de Cezara Munteanu vor avea ocazia să cunoască oameni care fac cinste României prin activitatea și realizările lor, care au curajul să afirme că își iubesc țara, care păstrează obiceiurile și tradițiile, care au locuit peste hotare și au ales să se întoarcă acasă, în țară în care s-au născut și să facă ceva folositor pentru comunitatea din care fac parte. Oameni de afaceri care au pornit de la zero și acum au companii reprezentative pentru România, companii care generează locuri de muncă și bani la bugetul de stat, artiști, sportivi, medici, profesori, merituoși și talentați care gândesc și simt românește.

„Misiunea noastră este să facem poveștile oamenilor auzite ca acestea să îi inspire pe ceilalți și ușor, ușor să trăim într-o lume mai bună!”, spune Cezara Munteanu, care invită telespectatorii să-i fie alături în fiecare vineri, de la ora 21:00, și în reluare duminica, de la 17:30.

„Dragoste de România este un proiect pe care eu îl iubesc tare mult, este cel mai frumos proiect de televiziune la care am lucrat până acum și faptul că începem un nou sezon mă face să fiu extrem de entuziasmată, fericită și simt cum sufletul mi se umple de căldură. Mă bucur tare mult că vom avea noi povești despre oameni care fac lucruri minunate pentru țară și pentru cei din jurul lor și că aceste povești vor fi auzite de toată lumea pentru că ele merită să fie cunoscute.

Cu această ocazie le mulțumesc și colegilor din echipă pentru toată treaba extraordinară pe care o fac ca fiecare sezon să fie din ce în ce mai bun. Sunt o norocoasă să o am producătoare pe Violeta Ivu, care are o dragoste foarte mare față de țară și oameni și astfel pune de fiecare dată piesele din puzzle exact la locul potrivit și eu sunt uimită de capodopera pe care o obține.

Citeste si:
„Dragoste de România", sezonul 4, la Metropola TV. Cezara Munteanu...
„Dragoste de România",...

M-ai întrebat cu ce gânduri pornesc la drum, ei bine la toate celelalte de mai sus adaug și recunoștința pentru că această emisiune se întâmplă, iar eu sunt parte din ea.”, completează actrița Cezara Munteanu, prezentator al emisiunii „Dragoste de România”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.