SAGA Rave Nation se aude, începând din 4 martie, în fiecare vineri, de la 21:00 la 22:00, la KISS FM. Sâmbătă, în Poiana Brașov, SAGA și KISS FM au anunțat noul format radio, gândit pentru iubitorii muzicii electronice și pentru cei care vor să intre mai devreme în atmosfera de festival.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să afle, în premieră, detalii despre concept și să aibă un mic preview a ceea ce va însemna SAGA Rave Nation în această primăvară.

Vanotek, Vali Bărbulescu și DJ Olix au adus muzica la Postăvaru și atmosfera de festival pe pârtie, unde sute de oameni s-au bucurat de ultimul weekend de iarnă alături de SAGA.

Suntem încântați că, împreună cu partenerul nostru KISS FM, vom lansa o emisiune pentru iubitorii de muzică electronică, SAGA Rave Nation. Ne-am bucurat să vedem la prima ediție a festivalului atât de mulți oameni interesați de acest gen. Ne-am dorit să le oferim mai mult, să aibă acces la informații și interviuri în exclusivitate și să aducem mai aproape de ei muzica lor preferată și atmosfera de festival. În fiecare vineri seară, începând din 4 martie, vor avea câte o oră dedicată lor”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

SAGA și KISS FM au transmis sâmbătă un mesaj de solidaritate pentru ucraineni, în contextul situației tragice din țara vecină. “Trăim cu toții într-o lume cu prea multe păreri. Acum, în pandemie, se mai întâmplă încă un lucru. SAGA Festival și KISS FM condamnă violența de orice fel, condamnă morțile oamenilor nevinovați și sunt alături de orice om din lumea asta care cade victimă luptei pentru putere a unor oameni cărora le pasă mai mult de ei înșiși decât de bunăstarea noastră. Suntem în 2022 și ar fi normal să fim cu toții mai civilizați de atât. KISS FM este vocea mișcării SAGA - să fie pace”, a spus Dan Fințescu.

Despre SAGA Rave Nation

În fiecare vineri, începând din 4 martie, de la ora 21:00, timp de o oră, ascultătorii vor intra în atmosfera de festival, vor afla noutăți despre artiștii lor preferați și vor avea ocazia să câștige premii de festival în fiecare ediție a emisiunii.

Citeste si:
DE 15 ANI, ROMÂNIA ESTE ZU! FACEM ÎMPREUNĂ A ZECEA FORZA ZU!
DE 15 ANI, ROMÂNIA ESTE ZU!...

SAGA Rave Nation va fi prezentată de Dan Fințescu, Ana Moga și Adrian Fânaru, care vor avea invitați speciali în fiecare ediție și mesaje de la artiștii din line-up-ul SAGA.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.