Finala X Factor sezonul 10 a fost absolut spectaculoasă, muzică bună, voci unice și foarte multe emoții și suspans. Românii au privit cu sufletul la gură show-ul muzical și și-au susținut favoriții prin voturi.

Câștigătorul celei de-a X-a ediţii X Factor

Nick Casciaro este câştigătorul celei de-a X-a ediţii X Factor și a premiului cel mare de 50.000 de euro. Concurentul este un italian fermecător, în vârstă de 31 de ani, născut în Bolzano, Italia, care a ajuns la inimile românilor cu ajutorul vocii sale unice.

Nick Casciaro a practicat multiple sporturi încă din fragedă copilărie: fotbal, rugby, patinaj pe gheaţă sau pe role, sporturi nautice şi nu numai. Acesta spune că este o fire atletică şi sportivă şi iubește muzica. Bărbatul ce a fost parte din echipa Loredanei a demosntrat de fiecare dată că este demn de marele titlu și că muncește mult pentru a obține ceea ce își dorește.

Cine au fost cei 4 finaliști X Factor

Cu o voce deosebită, Loredana și-a susținut elevul încă din etapa de preselecții. Aceasta i-a ales de fiecare dată elevului său piese care i-au pus în evidență talentul unic și deosebit. În marea finală au cântat împreună piesa „The Time of My Life” şi au pus în scenă celebra coregrafie din filmul Dirty Dancing.

Cei patru finalişti, Bryana Holingher, Andrei Duţu, Nick Casciaro şi Jomajii s-au înscris într-o luptă crâncenă în marea finală X Factor în sezonul 10. Fiecare participant a avut de pregătit 3 momente: unul solo, un duet cu mentorul şi un moment în compania unui invitat special. Publicul a fost cucerit de prestațiile lui Nick Casciaro pentru care au oferit cele mai multe dintre voturi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.