Artistul columbian Maluma, aflat într-un turneu mondial de promovare a celui mai nou album al său, "Papi Juancho", revine în România în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Pavilionul central Romexpo pe 8 aprilie 2022, informează organizatorii evenimentului din România, într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Maluma vine cu un concert senzațional la București

Pe lângă o serie surprize pe care Maluma le va pregăti publicului român, conceptul turneului "Papi Juancho Maluma World Tour", ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, va face ca artistul să aibă o legătură mai apropiată cu fanii.

Maluma a concertat în 2018 pentru prima oară în România, la Festivalul de muzică latino "El Carrusel".

Prețurile biletelor la concertul artistului columbian

Biletele vor puse în vânzare marţi, începând cu ora 11,00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, www.entertix.ro şi iabilet.ro. Preţurile tichetelor Early Bird sunt Diamond Circle - Limited Early Bird - 594 lei şi intrare generală (general admission) - Exclusive Early Bird - 194 lei.

După epuizarea biletelor de tip Early Bird, preţurile vor fi: Diamond Circle - 691 lei şi intrare generală (general admission) - 292 lei. Vor fi disponibile, de asemenea, şi bilete la categoria VIP la preţul de 756 lei.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.